“He Wears/She Wears” by ShOOka Design

shooka

Vino si bucura-te de noua colectie de papioane primavara/vara, semnate SOOka Design: “He Wears/She Wears”. Lansarea acestei colectii va avea loc joi, 14 Mai, orele 19:00, la The London Street Atelier ( str. Putul lui Zamfir, nr. 15, zona Dorobanti) si va fi un eveniment de socializare, in cadrul caruia nu numai ca vei putea admira noua colectie de papioane, semnata ShOOka Design, ci vei putea lega si noi prietenii.

Cadrul in care se desfasoara evenimentul este unul aparte si se potriveste perfect cu laitmotivul  colectiei, care prezinta atat papioane pentru doamne, cat si pentru domni. Oamenii sunt primitori, muzica este pe masura, iar surprizele nu vor conteni sa apara. Deci, ai toate motivele să fii alaturi de noi la aceasta lansare.

ShOOka Design este deja un brand, care a luat nastere în 2012, iar Ghazaleh Emami este designer-ul care are grija ca papioanele pe care le purtam să arate impecabil si sa fie unicat. Este un artist complex si multicultural, care adora ceea ce face. Are un stil aparte, usor extravagant uneori, alteori clasic si de efect.

“He Wears/She Wears”, este o colectie atat pentru el, cat si pentru ea. Papioanele pentru doamne difera cu mult de cele traditionale. Ele au fost confectionate din matase sau bumbac, avand imprimeuri florale si geometrice. Surpriza este aceea ca marimea este una neconventionala pentru un papion obisnuit, am putea spune că veti vedea un papion XXL. Colectia pentru barbati este una foarte colorata, pentru a putea fi purtată la outfit-uri-le de primavara şi vara. Chiar şi barbatii au nevoie de o pata de culoare in tinutele lor, asa ca, i-am rasfatat putin de aceasta data.

“He Wears/She Wears” by ShOOka Design este o colectie de papioane atipica, colorata, originala, menita sa puna in valoare orice tinuta si sa o scoata din anonimat.

Eveniment sustinut de: The London Street Atelier, MarcelHornet Life Pictures, Bucharest Style, Express the Style, Bigcitylife, Metropotam, Walk with Ad, The Fashionable Squad, D’Hairapy, Men’s Square si DoDesign.

„He Wears/She Wears” by ShOOka Design

Joi 14 Mai, orele 19:00

The London Street Atelier, Str. Putul lui Zamfir, Nr. 15, Zona Dorobanti

Pentru mai multe detalii accesati pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/925489714183829/

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.