The Harp Irish Pub – Lunch-ul perfect in spirit irlandez

Daca cauti o escapada intr-un bar tipic irlandez sau o seara de karaoke cu prietenii sau de ce nu, o iesire la lunch sau dinner intr-un spatiu cozy & relaxant, noi iti recomandam The Harp Irish Pub (Strada Bibescu Voda 1). Situat pe doua etaje si cu un view superb asupra centrului orasului, The Harp este spatiul ideal pentru socializare, drinking sau portii copioase de mancare.

  • Ce am incercat?

Pentru ca recent restaurant si-a schimbat meniul (mai multe detalii gasiti aici) am fost sa incercam noile Main Cours-uri. Aici gasesti o multutidine de optiuni delicioase pentru lunch si cu o paleta larga de preparate, asa ca sigur vei gasi ceva pe gustul tau. De la paste, la preparate din vita, pui, somon sau preparate pentru vegetarieni, The Harp propune mixuri inedite si reinterpreteaza retete clasice cu ingrediente speciale. Astfel, am fost suprinse sa auzim de un combo de pui cu creveti (poza mai jos) in combinatie cu cartofi rozmarin – poate suna usor ciudat, dar rezultatul este unul extrem de bun.

Raluca este fana risotto asa ca a incercat acest preparat realizat cu cipuerci si bacon, un preparat spectaculos si ideal in combinatie cu un pahar de vin bun.

Noi suntem in general bautoare de vin, dar daca iti place berea, dar mai ales cea de specialitate bruna, roscata sau blonda, aici vei gasi un meniu generos si niste branduri foarte gustoase pe care le recomandam!

Si, la capitolul desert, restaurantul va propune cheesecake, tiramisu, placinta cu mere sau suffle de ciocolata, si acestea sunt doarte cateva din rasfaturile dulci pe care le veti gasi la The Harp.

  • De ce sa vii la The Harp Irish Pub

– Pentru o seara de bere de specialitate si gustari bune alaturi de prieteni sau colegii de munca

– Pentru o seara care sa iti aminteasca de puburile din Anglia sau Irlanda

– Daca vrei sa iesi cu un grup mare de persoane, acest spatiu este mai mult decat generos

– Daca vrei un mic dejun, lunch sau diner cu preparate clasice sau inedite si cu portii copiase

– Atunci cand cauti o iesire fun dupa o zi de munca, hai aici la drink sau la karaoke!

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.