6 eventuri la care sa mergi de Halloween 2019

Halloween 2019 – unde mergem?

Cea mai infricosatoare sarbatoare a anului se apropie, asa ca ne-am gandit sa venim cu cateva propuneri in care poti sarbatori Halloween-ul anul acesta in Bucuresti. De la quiz nights la party-uri, ai o lista de 6 evenimente la care poti merge de Halloween 2019.

1.Big Halloween Quiz Night 

Joi, 31 octombrie, are loc editia anuala a Big Night Quiz Night. Vei avea parte de spooky trivia, intrebari de cultura generala, iar accentul va fi pe distractie cu putin spirit de competitie ca intre prieteni. Totul va fi explicat ca la carte la inceput, asa ca sunt asteptati si concurenti noi.

Vor fi o multime de premii pentru cele mai creative costume de echipa, dar si individual, precum si multe premii in tema de Halloween. Quiz-ul are loc in centrul vechi in club Mojo. Echipele pot fi formate din maxim 6 persoane, iar pentru rezervari puteti da mail la quiz@mojomusic.ro. 

2. Halloween Disco Party 80-00 w/ DJ Jiji

Daca ai chef de un party de Halloween, Apollo111 is the place. Inchide bine fantomele, ia pe tine o geaca de alungat spiritele rele si vino sa-ti facă DJ Jiji niste vraji. De Halloween, sfintesti locul cu dans si nu te mai bantuie decat ritmul. Playlist invelit in ceata, dar tu stii ca te lasi pe butoanele cui trebuie. Cand? Vineri – 1 Noiembrie.

3. Creepy Animation Night | Halloween Edition

La Creepy Animation Night | Halloween Edition, cele mai stranii si mai infricosatoare animatii vor intriga, amuza si ingrozi spectatorii. Pe 31 octombrie, la unteatru, de la ora 20:00, extraterestri, fantome şi eviscerari, întamplari morbide pline de umor negru vor explora partea intunecata a animatiei.
Let’s get spooky! Beware, proiectia va incepe la ora 21:00.

4. Mergi prin Bucureștiul Bântuit III

Pentru a treia oara in Bucuresti, poti merge pe urma sufletelor chinuite din oras vizitand resedintele lor pline de povesti terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicatia Questo. Cauta detaliile si obiectele ascunse prin oras si vei debloca povestile locurilor.
Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbana, un treasure hunt si un joc de escape de exterior prin Bucuresti.

5. Disco Debauchery – Halloween w. Eugen Radescu & Adriana Grande

Vineri, 1 noiembrie, lasa-ti demonii interiori sa petreaca la un Halloween part special, intr-un loc istoric din inima Bucurestiului – OPEN Monteoru. 

6. Halloween Escape Party – Puzzle Rooms

Joi, 31 octombrie, se da startul celei mai inspaimantatoare petreceri unde iti poti masura curajul. Puzzle Rooms te asteapta cu 4 camere de avadare spectaculoase, povesti de groaza si multe surprize. Jocurile pot si calibrate in functie de varsta si experienta participantilor.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.