Gala Avanpremiere 2015

Marti a avut loc cea de a 15-a editie aniversara a Galei AVANPREMIERE – cel mai important eveniment de fashion multibrand din Romania. Evenimentul a avut loc in prezenta catorva sute de persoane, ce au transformat marele Studio “Tancred Banateanu”, din cadrul Muzeului National al Taranului Roman in cea mai inspirata sala de show-uri de fashion din Bucuresti. Pentru o seara, sala a devenit templul frumosului si al modei romanesti de valoare.

Noua editie a Galei AVANPREMIERE – un eveniment marca Alin Galatescu – a prilejuit o noua selectie speciala de branduri si designeri noi, alaturi de case deja consacrate din moda romaneasca. Dintre numele noi au putut fi remarcate: Studio Cabal – colectia “Kabuyutan”, accesorii: Vika Tonu, incaltaminte: Musette; Sergiu Bechian (cel mai nou produs al scolii de moda din Timisoara) – colectia “Mecca”, incaltaminte: “Essenza”by Catalin si Marie Ollie cu colectia toamna-iarna 2015/2016. Toate aceste branduri au debutat in aceasta a 15-a editie a Galei – ca multe alte branduri, deja devenite de renume, la editiile precedente – cele mai recente fiind: Ioana Ciolacu, Alina Morar, Alex Tunsu si Alex Nimurad.

IMG_3595

Prezentarea a inceput cu cea mai recenta colectie semnata Bianca Popp – “Temple Invisible”, prezentata in premiera la Paris Fashion Week, in luna martie si reinterpretata special pentru Gala AVANPREMIERE 15. Incaltaminte: Musette.

IMG_3199

Brandul R’Ias Couture – unul dintre debuturile Galei precedente – a confirmat selectia prin colectia: “Bellamie”. Aici au mai putut fi remarcate colectia de palarii semnata Madalina Vlad si cea de genti avand un debut in lumea accesoriilor de moda: Laura Olaru. Incaltaminte: Il Passo.

IMG_3259

Mirela Fraser – un clasic al Galelor AVANPREMIERE – a surprins placut si atipic asistenta prezentand colectia: “Monochrome”, cu accesorii V for Vintage si masti din propriul atelier de creatie.

IMG_3503

Ludmila Corlateanu – un designer ce a debutat tot in cadrul Galei, acum cateva editii, imediat dupa finalizarea studiilor la renumitul institut Marangoni, Milano – a revenit cu o colectie: “Urban Fairy”, cvasi-monocroma, un studiu de alb, experimentand inedit eleganta anilor ’50 pe neopren. Incaltaminte: OTTER.

IMG_3684

Simona Semen – unul dintre numele consacrate ale Galei, o prezenta constanta in cadrul show-urilor, de cativa ani, unul dintre designerii romani remarcati international pentru campaniile sale inedite de imagine prezentandu-si viziunea pentru anii 2015 si 2016, optand pentru o hiper-eleganta pariziana, de un couture autentic. Incaltaminte: OTTER.IMG_3763

Gala AVANPREMIERE 15 a luat sfarsit prin prezentarea colectiei experiment a ineditei divizii de creative-couture a casei Musette. Remarcata inca de acum cativa ani in cadrul primei editii a Cluj Fashion Week, aceasta divizie speciala a reinterpretat colectia de incaltaminte lansata la Paris in martie, extinzand-o in vestimentar, o viziune a iei romanesti, perfect adaptata gazdei acestei editii a Galei: Muzeul National al Taranului Roman.

IMG_3888

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.