Fashionistas` parade la 5 ani de Bucharest Style

IMG_2969 IMG_3032IMG_3038IMG_3034IMG_3035IMG_3027 IMG_3046IMG_3066IMG_3053 IMG_3068

Sarbatorim 5 ani de existenta printr-un picnic party!

Daca in 5 ani de zile am reusit sa contureze fenomenul de street style al capitalei, nu puteam celebra altfel aniversarea decat printr-o parada a celor mai cool fashionisti intalniti de-a lungul timpului pe strazile Bucurestiului, care, de aceasta data, vor avea provocarea de a interpreta noile colectiile Promenada conform cu stilul lor caracteristic. Parada va avea loc pe 15 iunie pe Terasa Mall Promenada, incepand cu orele 19:00, iar evenimentul va fi prezentat de nonconformista Eglantina Becheru.

CHI PAH, artistul care a trecut de granitele tarii si a impresionat publicul strain prin conceptual sau Electro Feelings va sustine un scurt show, care va completa perfect cadrul chill cool ambiental al unui picnic modern. Acesta reprezinta o fuziune intre un live act cu instrumente native si electronice si un dj set de exceptie, bazat pe synth drums.

Picnic party-ul va fi inveselit cu baloane cu heliu oferite de LaParty.ro, magazinul de articole și decoratiuni pentru petreceri tematice si va fi completat de bunatati de la Starbucks si Häagen-Dazs, bauturi de la TrickShot, precum şi de accesorii şi articole de beauty&health din partea Meli Melo, Worldclass si BeautyCase Studio. Ca la orice picnic, invitatii vor fi poftiti sa stea de aceasta data pe paturici oferite de Deichmann.

Evenimentul este sustinut de Glamour, viva.ro, businesswoman.ro, eva.ro, instilulmeu.ro, sapteseri.ro, cinemagia.ro, instaglam.ro, frumusetecustil.com, anyplace.ro, metropotam.ro.

Despre Promenada

Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor si a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie si de creativitate. Centrul commercial este situate in Calea Floreasca 246 B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Dupa numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare, un mix de chiriasi care satisface asteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si de un patinoar in aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Photos: Ovidiu Cristian

Outfits: Peek&Cloppenburg Promenada

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.