Fashion Up desfasoara 13 concursuri zilnice pana la Ziua Nationala a Femeilor #PeToc

Campanie #PeToc (1)

FashionUp sarbatoreste, in premiera pentru tara noastra, Ziua Nationala a Femeilor #PeToc. Pe 1 septembrie, FashionUp a lansat provocarea Back2Toc, ce se desfasoară până pe 13 septembrie si celebrează eleganta femeilor care poartă pantofi cu toc. Timp de aproape doua saptamani se desfasoară concursuri zilnice pe pagina de Facebook a magazinului, iar norocoasele castigatoare vor primi cate o pereche de pantofi din oferta FashionUp.

Totodată, pe 14 septembrie, FashionUp ofera reduceri importante la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore si, în aceeasi zi, echipa FashionUp iese in strada pentru a premia femeile elegante care poarta tocuri.

În cei peste sase ani de existenta, magazinul a vandut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le rasplateste pe doamnele si domnisoarele iubitoare de acest model de incaltaminte. Eleganta si bunul gust al clientelor FashionUp se remarca si în cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc si rochiile.

Ziua Natională a Femeilor #PeToc le aduce premii femeilor intalnite de echipa FashionUp pe strada, dar, pana atunci, 13 perechi de pantofi vor fi oferite zilnic prin intermediul canalelor online. Pana pe 13 septembrie, doamnele si domnisoarele pot participa la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a FashionUp si pot afla mai multe despre aceasta sarbatoare de pe blogul FashionUp. De asemenea, cine accepta provocarea Back2Toc poate urmari usor mesajele si concursurile prin

Hashtag-urile dedicate acestui eveniment: #fashionup, #petoc, #back2toc.

De-a lungul timpului, FashionUp s-a remarcat prin produse de calitate de la branduri de top, oferind in acelasi timp unele dintre cele mai mici preturi de pe piata. In prezent, magazinul pune la dispozitia clientilor peste 20.000 de produse de la aproximativ 300 de branduri. Femeile care aleg sa cumpere prin FashionUp sunt preocupate de modul în care arata si sunt pasionate de domeniul fashion si de tot ce apare nou, iar multe dintre ele aleg sa cumpere online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevarat importante pentru ele.IMG_6521___resize (1)

It’t time to FashionUp, doamnelor, asa ca Back2Toc si porniti sarbatoarea #PeToc!

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.