Fashion fair: Sales in Bucharest

SALES IN BUCHAREST –  Targ de cultura urbana, muzica si shopping exhibition

In prima luna de iarna Bucharest in Art a pregatit pentru iubitorii de shopping, Sales in Bucharest,  targ destinat culturii urbane, muzicii si shopping-ului.

Pe data de 25 si 26 ianuarie, incepand cu orele 11 la CAFENEAUA VECHE BAR, va avea loc cea de-a-8 a editie Bucharest in Art, un concept ce promoveaza tinerii artisti.

Pentru ca este primul FASHION FAIR pe anul 2014, pentru ca a inceput sezonul cumparaturilor masive, toate colectiile prezente la eveniment vor fi imbalsamate cu preturi irezistibile, greu de refuzat!

Am pornit de la o idee simpla, insa ne-am propus sa mergem pe mai multe planuri, sa imbinam diferite stiluri, sa oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus.

Astfel, avem placerea sa te invitam la o editie proaspata, creata special pentru tine – SALES IN BUCHAREST- intr-o locatie noncomformista pentru reusita unui eveniment 100% urban.

Perioada reduceriolor este cea mai asteptata, iar- SALES IN BUCHAREST- aduce intr-o singur loc peste 30 de artisti ce pun la dispozitie creatii inedite si  o mare varietate de produse fashion, design, vintage, handmade & coockies, pentru ca sesiunea de shopping sa fie cat mai placuta. Asadar, inarmati-va cu voie buna, inspiratie, creativitate and feel free to shop.

O tinuta nu este completa fara un make-up impecabil. Prezenta celor de la Le Coquette Salon va fi indispensabila! Pe toata durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

Public entuziast, parteneri media sunt invitati sa participe alaturi de noi la o editie speciala a targului SALES IN BUCHAREST.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.