Inspiration from Home [Part 15 ] – Evelina Munteanu #stamacasa

Evelina Munteanu – Part 15 – Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa continuam noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Daca multi au ocazia sa se dedice in totalitate hobby-urilor in aceasta perioada, Evelina Munteanu lucreaza mai mult, fiind Digital supervising manager la un lant mare de magazine din industria alimentara. Totusi, pasionata de arta, citit si fotografie Рasa cum se vede si pe blogul ei The Hearabouts Р Evelina isi face timp si pentru pasiunile ei. Descopera care sunt provocarile ei in aceasta perioada si cum se desfasoara o zi din viata sa:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

Lucrand de acasa full-time, o zi din cursul saptamanii se aseamana foarte mult cu programul pe care il aveam si inainte. Singura diferenta este ca timpul petrecut pana acum cu alesul hainelor, machiajul si mersul pana la serviciu, s-a transformat in si mai mult timp pentru somnul de frumusete. In rest, lucruri obisnuite: call-uri, mail-uri, gatit ceva rapid la pranz. Seara, daca nu ma simt foarte obosita, incerc sa mai editez o poza, fac o postare, si poate vreo 20 de minute din Yoga with Adrienne. Inainte sa ma culc deschid Netflix-ul si savurez cateva episoade dintr-un serial de comedie, acum de exemplu ma uit la Community.

2. Ce faci in plus acum fata de inainte?

Lucrez mai mult. Este foarte greu sa pui o limita intre timpul dedicat serviciului si timpul personal. In aceasta perioada, cele doua notiuni se intrepatrund si de multe ori mi se intampla sa trimt mailuri si la ora 10 seara sau in weekend. Partea buna din toata treaba aceasta este ca in felul acesta timpul trece mai repede, si astfel reusesc sa ma mentin pe linia de plutire din punct de vedere psihic.

”In schimb, am observat ca imi este dor de unele activitati pe care incercam sa le evit inainte, ca mersul cu trenul si shoppingul in magazine.”

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?

Initial, cand a inceput totul, mi-am propus sa citesc toate cele 4 carti imprumutate de la Bookster si sa termin tot ce aveam deja inceput. Momentan am citit doar una. Mi-as dori din suflet ca, la sfarsitul acestei perioade, sa reusesc sa imi zugravesc balconul si baia, activitati pe care le aman deja de vreun an.

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?

As vrea sa zic cititul si fotografia, insa se pare ca am reusit sa imi fac mai mult timp doar pentru ultima activitate. La fel ca Sandra, am fost si eu inspirata de seria de fotografii #isolationcreation ale lui Jamie Beck si m-am jucat un pic in zona aceasta. Pentru mine s-a dovedit o terapie de relaxare foarte buna.

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Sa fiu sincera, mi-am dorit enorm sa pot sta mai mult acasa. Sunt foarte fericita cand nu trebuie sa interactionez cu alte persoane. Nu pot sa zic ca imi lipsesc oamenii in perioada aceasta, pentru ca oricum pastrez legatura prin skype sau telefon cu cei apropiati. In schimb, am observat ca imi este dor de unele activitati pe care incercam sa le evit inainte, ca mersul cu trenul si shoppingul in magazine.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.