Eclectic style at V for Vintage

maria-visan-v-for-vintage-2016-bucharest-style-4

 

Maria Visan, studenta in anul I la Medicina la UMF Carol Davila Bucuresti

1.Ce porti?
Pulover si rucsac de la Zara, pantaloni si bocanci Stradivarius, ochelari dintr-un second din Paris, iar geaca este dintr-un boutique pe care-l ador din Centrul Vechi (e micul meu secret).

2. Ce branduri si magazine iti plac?
Zara și H&M pentru accesibilitate, Manoush pentru basme și fabulos, Moja pentru diversitate și Lana Dumitru pentru nebunie si putin folclor . In rest, imi mai culeg cate ceva de pe Asos, de prin vintage shops și yard sales. Cand voi avea prima mea piesa Valentino sau Prada, o sa stiu cum se simte Raiul.

maria-visan-v-for-vintage-2016-bucharest-style-3

3. Care este stilul tau vestimentar?
Luni e boho chic, marti e grunge si “raised on Biggie and Nirvana”, miercurea e geometrizare și minimalism, joia e funky, vinerea e satin, tafta și elegant-feminin, iar weekend-ul mi-e fie baroc, avant-garde, fie Alexander Wang si Adidas. Ma joc. Putin risc, putina distractie, putina culoare si mereu sa ma simt eu insami in ceea ce port.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Infinitea intre cursuri pentru ceai verde fierbinte si liniste, Acuarela pentru get-together cu fetele, Shift pentru brunch, lunch si derivate, Godot vineri seara pentru Lia Bugnar, Marius Manole si oameni dragi si Coftale unde imi vad cel mai bun prieten care studiaza la Harvard cam de doua ori pe an s i share-uim, evident, American pancakes.

maria-visan-v-for-vintage-2016-bucharest-style

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.