E timpul pentru V for Vintage 18

 

Editia cu numarul #18 V for VINTAGE, primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Boulevard. Pentru doua zile, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

In această primavara celebram la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ti asadar ochelarii de primavară si fii pregatit pentru Insta’stories si cele mai cool alegeri:

Ce se sa vii la V for Vintage 18?

DESIGN VESTIMENTAR // ACCESORII ȘI BIJUTERIE DE AUTOR

 DESIGN DE OBIECT // VINTAGE AUTENTIC

 #contemporary: design românesc contemporan

Conectam si intersectam designeri din industria creativa. Peste 100 de creatori atent selectati isi expun colectiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor si obiecte de arta decorativa #designedwithpassion

Ca de fiecare data, tema da tonul! – colectiile designerilor au ca unealta principala elementul de styling, intr-o editie in care detaliile fac diferenta.

#collection: vintage autentic

Peste 10 colectionari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate.

#happening: shopping alternativ

Doua zile dedicate comunitatii oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

#futuredesign: perspective noi

Ii sustinem pe cei la inceput de drum pentru că au potential. La V for VINTAGE dedicam un spatiu Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii expun colectii dedicate si instalatii #youngdesigners

#specialguest

Laura Hincu este designerul invitat special la Editia #18. Colectia prezentată, Silk Essentials by Laura Hincu, cuprinde piese delicate, linii fluide si detalii minimaliste, realizate exclusiv din matase naturala.

#premiile V for Vintage #18

Beau Monde și Marie Claire premiază cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidentiaza prin originalitate, expresivitate, imaginatie și inovatie.

Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

Vino la #VforVintage18 : Sustinut de Banca Transilvania
Auzit la Radio Guerrilla
Povestit pe Marie Claire, Cosmopolitan, Beau Monde
In colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte si Design Timisoara

Infrumusetat de Floria.ro și Floria la Evenimente

vforvintage.ro
8 si 9 aprilie 2017
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5

Program
Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.