“Dress to Dress”, prima colecție Prêt-à-Porter semnată Stephan Pelger

“Dress to Dress”, prima colecție de rochii PrêtPorter primavară-vară 2013, semnată de Stephan Pelger a fost lansată la începutul acestei săptămâni în cadrul unui elegant VIP Garden Party care a avut loc la reședința din Șoseaua Kisselef a Ambasadorului Germaniei în România, Excelența Sa Andreas von Mettenheim și în prezența a peste 500 de invitați de top.

Inaugurată într-o ambianță unică, în prezența vedetelor locale precum Malvina Cervenschi, Crina Abrudan, Alina Sorescu, Roxana Iliescu, cuplul Anca Rusu si Stefan Lungu, Geanina Corundan, Cameila Sucu, Ileana Badiu, Tania Budi, Cristina Cioran, Anda Adam, DJ Wanda si Nicoleta si Iuliana Luciu, Doina Popoviciu, Cristina Stanciulescu, Cristina Rus, Dana Sota, Irina Florea, Raluca Lazarut, Maria Marinescu Collin, Venera Arapu, Wajiha Harris, Diana Lascarescu Sucu, Bianca Ionita, Larent Tourette, Madalina Dorobantu, Mirela Bucoviceanu, Ana Maria Morodan, Jacqueline Niculae, Adina Buzatu, Laura Lazar, Corina Barladeanu,  noua colecție de aproximativ 35 de rochii, a surprins prin culori fine, pastelate și texturile fluide, sofisticate precum jerseul, mătasea, dantela şi paietele. Tehnica de realizare a noii colecții este o premieră pentru brandul Stephan Pelger întrucât îmbină mai multe texturi, culori şi forme pentru a reda un întreg unitar.

Raluca Lazarut

Nicoleta Luciu

Anda Adam

Dana Sota si Stephan Pelger

Laura Lazar

Malvina Cservenschi

Venera Arapu

„Prezentarea colecției «Dress-to-Dress» deschide sezonul evenimentelor de lux din București și sunt onorat să primesc susținerea unuia dintre cele mai sonore branduri internaționale precum ABSOLUT Vodka, care transformă prin creativitate şi inspiraţie, momente obişnuite în experienţe de excepţie. Noua colecție se distinge printr-o versatilitate exclusivă și este dedicată femeii care își dorește să fie remarcabilă și feminină pe tot parcursul zilei, fie că este adepta unui stil trendy sau clasic”, a precizat designerul.

Partea de styling a fost realizată și de această dată de Ovidiu Buta, colaborarea sa cu Stephan Pelger bucurându-se de un real success, dovada fiind cele trei colecții prezentate până în prezent la Berlin Fashion Week, primite cu aplauze de public și de presa de profil.

Organizarea show-ului a fost posibil datorită suportului oferit de renumitul brand german BMW, restaurantul The Gang și lounge-ul L8 by Stephan Pelger – catering, Furla – genți, Raluca Luca – make-up, Oksana – coafură si Mihaela Glavan – pantofi.

Noua linie primăvară-vară 2013 va fi disponibilă atât la atelierul designerului cât și online.

Stephan Pelger s-a născut la Brașov și a studiat la Institutul de Modă din Viena, locul în care talentul său a fost descoperit. După absolvire a lucrat pentru branduri precum Missoni, Schella Kann și Di Vercallo Cashmere. Cu apariții în reviste precum Vogue, Elle sau Tatler, Pelger se află în topul celor mai talentați designeri români, piesele sale fiind preferate atât de celebritățile locale și internaționale.

Succesul său se datorează în mare parte prezenței sale atât de apreciate în cadrul festivalului Mercedes-Benz Fashion Week din Berlin, unul dintre cele mai cunoscute evenimente din lume care îşi propune să transforme oraşul într-o adevărată Mecca a modei în rândul celebrităţilor şi VIP-urilor.

În acest an designerul a lansat la Berlin, pentru a treia oară în calitate de designer independent, o nouă colecţie și s-a implicat creativ în crearea unui nou concept de restaurant și launge bar de vară în capitală, The Gang și L8 by Stephan Pelger, un loc în care arta culinară, moda și distracția își găsesc un spațiu comun. Începând cu luna iulie a acestui an, designerul a devenit protagonistul  emisiunii “Efectul WOW”, prima sa producție de lifestyle din România. 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.