Dintr-o cabina de fericire intr-un oras care te face sa zambesti

Zoot.ro -calea de mijloc intre online si offline

zoot_6zoot_5zoot_4zoot_2zoot_1zootzoot

In ultimul timp, shoppingul online a devenit tot mai popular tocmai datorita usurintei cu care poti comanda haine fara sa pierzi prea mult timp pe drumuri, dintr-un magazin in altul. Pentru mine, marele dezavantaj al shoppingului online este, insa, faptul ca nu pot proba hainele, iar retururile dureaza prea mult, astfel incat de multe ori nici nu imi mai vine sa le returnez.

Recent am descoperit zoot.ro, o alternativa a shoppingului online clasic, de unde mi-am comandat mai multe produse care mi-au placut si le-am ridicat de la o Cabina de Fericire, pe care am ales-o in functie de proximitate. Astfel, am probat produsele comandate si le-am pastrat doar pe cele care mi s-au potrivit, iar tot procesul a mers rapid si hassle-free. Mai mult, am facut obsesie pe cateva branduri pe care nu le gasesti pe la noi, precum Dorothy Perkins sau Miss Selfridge, asadar si mai multe plusuri din partea mea! <3

try out

Si pentru ca orice rochie noua merita purtata intr-un oras pe care il vizitezi pentru prima oara, am luat cu mine rochia Dorothy Perkins in Veliko Tarnovo, un oras bulgar recent descoperit si care mi-a placut nespus de mult. Totul despre excursia in acest oras intr-o postare viitoare. Pana atunci va las sa visati la orase ascunde prin care sa te plimbi in noile tale tinute favorite.

Haine: Rochie si pantofi Dorothy Perkins/zoot.ro, curea: asos

Photo: Ovidiu Cristian

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.