Inspiration from Home [Part 6] – Denisa Luntraru #stamacasa

Denisa Luntraru – Part 6 – Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa incepem o noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Tot ce o incojoara pe Denisa este intodeuna Dreamy sau cel putin asa reuseste ea sa faca sa para lucrurile. Un blogger care a dat startul in aceasta industrie pe categoria personal style si un pasionat de home decor pe blogul ei Daily Dream Decor, Denisa este si Digital marketing specialist, cu un  program pe care il imparte intre birou si work from home. Acum ca isi petrece majoritatea timpului acasa, Denisa ramane creativa, optimista, invata lucruri noi si tranforma totul din jurul ei in ceva dreamy. Iata care sunt provocarile pentru ea in a sta in casa:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

Depinde putin daca e zi lucratoare sau nu, dar nu s-au schimbat foarte multe lucruri. Inainte de izolare lucram cateva zile pe saptamana de acasa si acum incerc sa ma adaptez la “work from home” in fiecare zi. Indiferent daca e zi lucratoare sau nu, am o mica rutina in fiecare dimineata, imi fac cafea, pun muzica si trec prin email-uri.

”Mi-am luat un curs de astrologie si incerc sa aprofundez aceasta <arta>”

2. Ce faci in plus acum fata de inainte?

Meditez mai mult, cumva sa raman cu “mintile acasa” si fac si putin mai mult sport ca inainte cand cumva ma bazam mai mult pe mersul la sala, acum incerc sa fac cate putin de mai multe ori pe zi.

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?

Mi-am luat un curs de astrologie si incerc sa aprofundez aceasta “ arta”, sper eu ca atunci ca se va termina aceasta perioada sa pot citi o harta natala mai serios.

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?

Gatitul, bineinteles! Dar uite ca nu mi se pare ca gatesc mai mult ca inainte, poate pentru ca tot am comandat mancare de la cateva restaurane care imi doresc sa le gasesc deschise si dupa aceasta perioada.

 

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Cred ca sa imi controlez anxietatea si sa nu fac un atac de anxietate in fiecare zi.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.