Inspiration from Home [Part 14 ] – Denis Radu #stamacasa

Denis Radu – Part 14 – Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa continuam noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Denis Radu este PR Specialist pentru mai multe branduri, in special din zona fashion & HoReCa si duce o viata foarte activa, de aceea a sta in casa acum este o adevarata provocare pentru el. Totusi, a putut sa isi redescopere vechea pasiune pentru gatit si si-a dat seama ca isi doreste anumite schimbari in ceea ce priveste designul casei sale. Iata cum se desfasoara o zi in casa din viata lui Denis:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

De cand m-am autoizolat, in urma cu o luna, imi creasem deja o rutina, de care m-am tinut pe toata aceasta perioada. Am incalcat dieta stricta, mai putin job, in rest am incercat sa fac aceleasi lucruri, fiindu-mi mai greu cu sportul, pe care l-am cam neglijat din lipsa de spatiu si aparatura.

Ma trezesc la 7, fac sport o ora, dus, pregatesc micul dejun, butonez online-ul si postez. Vine ora pranzului si ma pun pe gatit, fac curat, iar butonez si vorbesc cu apropiatii la telefon, seara ma pun din nou pe gatit, asta pana in ora 20, dupa care un film si la maxim 22.30 la somn. ”Program de femeie insarcinata”, cum ar zice mama. La 2-3 zile alternez cu curatenie, spalat si iesit la market.

2. Ce faci in plus acum fata de inainte?

De cand stau acasa, am observat mai bine unele lipsuri in bucatarie si in living. Asa ca am comandat de pe online cam tot ce imi lipsea si le-am inlocuit pe unele care nu mi-au mai placut. Altceva nou, nu am facut decat faceam inainte.

”Statul pur si simplu a fost si este cea mai mare provocare a mea. Eu plecam la 7 dimineata de acasa si mai devreme de 19-21, rareori, nu ajungeam”

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?

Cred ca pana imi va veni aceea idee mareata si creata, o sa iesim din izolare. M-am gandit, dar nu mi-a venit momentan nici o idee. Mai avem, totusi, inca 5 saptamani.

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?

Intre timp mi-am reluat un vechi hobby, acela de a gati. Gateam de mic, cand si cand, stand foarte mult pe langa mama, am cam retinut foarte multe, pe care acum le aplic, uneori dandu-i telefon sa-mi reaminteasca cate ceva. Imi place foarte mult sa fac prajituri, poate si pentru ca sunt fun dulciuri. (zambeste)

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Statul pur si simplu a fost si este cea mai mare provocare a mea. Eu plecam la 7 dimineata de acasa si mai devreme de 19-21, rareori, nu ajungeam. Sunt o persoana foarte activa si statul ma oboseste maxim.

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.