D20 Urban Bistro – Mancare delicioasa intr-un spatiu cool

D20 Urban Bistro – the new cool place

Daca te afli prin zona Dorobanti-Romana si mai exact pe B-dul Dorobanti nr 20, fa o oprire la D20 Urban Bistro – un loc cool, cu o terasa linistita si cocheta unde poti incerca preparate delicioase pentru orice gusturi. Fie ca iti incepi ziua cu un mic dejun in centrul orasului, iei pranzul alaturi de colegi si prieteni sau inchei ziua la o cina pe o straduta linistita si romantica, aici gasesti o multitudine de preparate culinare si deserturi greu de refuzat.

Dupa ce descoperi terasa chic a locatiei, te invitam inauntru, unde, cum intri te intampina deserturile – iti va fi greu sa te decizi ce vei alege, mai ales ca preturile sunt foarte ok, dar iti garantam ca orice bunatati dulci vei incerca, nu vei fi dezamagit!

Locul este foarte incapator si este potrivit pentru o iesire cu colegii de birou la o seara in oras, pentru un business lunch sau o dupa-amiaza alaturi de prieteni. Decorat intr-un stil cool, modern si cu accente elegante, locul este plin de tablouri care iti vor fura privirea. Mai mult, de la spatii tip bar pana la clasicul separeu american, ai o multitudine de locuri in care poti sta, ca de fiecare data experienta in acest loc sa fie una noua si placuta.

Ce am incercat la D20 Urban Bistro

Burgeri, paste, coaste, salate, aici gasesti orice, indiferent daca esti vegetarian sau nu. Asa ca ne-a fost destul de greu sa ne decidem ce preparate sa incercam dar intr-un final am zis sa testam burgerul lor special D20 si pastele cu creveti. Fiind fane burgeri si incercandu-i in multe locuri, am fost surprinse placut de calitatea produselor din acest loc, precum si de modul de prezentare al lor. De la cartofi, la salata sau chifla totul a fost apetisant si savuros. Cat, despre paste nici ele nu au fost mai prejos, iar crevetii absolut deliciosi, mai ales in compania unui vin al casei bun, regasit in acest local.

Dar sa trecem si la partea favorita a tuturor – deserturile, iar la D20 aceste preparate sunt facute in casa. Asa, ca a trebuit sa incercam clasica Amandina care ne-a suprins prin gustul autentic, precum si un tort special din fructe de padure, cu un gust special si ideal de servit alaturi de un pahar de vin roze.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.