Cum a fost la prima zi de Summer Well

Summer Well Day 1

De cum am intrat in Domeniul Stirbei, la Summer Well, am stat cu ochii pe cele mai cool tinute de festival, iar anul acesta am vazut si mai multe outfituri creative si foarte stylish pe care le veti putea vedea in zilele urmatoare pe blog. Dupa o oprire la food court si la spatiul dedicat cafenelei noastre favorite, Origo, am pornit in explorarea domeniului.

sw day 1-20

summer well day 1-14

summer well day 1-112 mod 8

Ne-a placut mult fantana arteziana de langa pod unde seara au fost proiectii de lumini, ne-au plecut si toate spatiile cu mesaje luminoase, ideale pentru fotografi si activarile creative care nu au lipsit nici in acest an: Unicredit, Fashion Days sau Kinder.

summer well day 1-4

summer well day 1-96

summer well day 1-29

summer well day 1-83 mod 4

summer well day 1-47

summer well day 1-85

summer well day 1-108 mod 7

bucharest style summer well

summer well day 1-61

summer well day 1-70 mod 2

summer well day 1-66

summer well day 1-107

summer well day 1-85 mod 5

summer well day 1-78

summer well day 1-89 mod 6

summer well day 1-82

La capitolul concerte, in prima zi de Summer Well cel mai mult ne-a impresionat concertul headlinerilor Hurts, pentru o prestatie perfecta, o voce calda si pentru interactiunea continua cu publicul si animarea lui pe toata durata show-ului. Ne-au placut si cei de la The Neighbourhood care ne-au starnit la dans pe ”Sweater weather” si cei de la Crystal Fighters, supriza serii, care ne-au animat cu ritmuri ideale pentru o seara calda de vara.

Cat despre tinutele noastre, Raluca a mizat pe un outfit boho, evidentiat printr-un machiaj in ton cu tinuta, gandit de ea si realizat cu ajutorul unor paiete, iar Silvia a ales o tinuta boho-chic, gandit in jurul unui tricou cu un mesaj funny.

Raluca: Bluza Zara, jeansi vintage, tenisi Converse, geanta C&A

Silvia: Tricou Cozy Ash, jeansi vintage, cardigan H&M, bocanci Benvenuti

Photos: Ovidiu Cristian

Wish you were here too!

sw day 1-119 mod

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Irina Coffentropy
  Reply

  OMG! cât de fotogenic este totul pe acolo, my God! 🙂 Îmi pare super mega rău că nu am ajuns la festival anul acesta.. cu lineup-ul lor.. offf, viață grea.
  Have fun, girls! Rockit!

  • Bucharest-style
   Reply

   hihi, see ya next time! pupici 🙂

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.