Cum a fost la Beauty tunnel Bucuresti Mall

IMG_7842

In weekendul 20 – 22 martie, primul centru comercial modern din Romania a gazduit evenimentul Beauty tunnel. In cadrul evenimentului, pasionatii de shopping din Bucuresti Mall au primit lectii de stil si au aflat mai multe despre noile tendinte de la Ovidiu Buta, Dana Savuica si Maria Simion, lectii de make-up de la Mirela Vescan, de life-coaching de la Cerasela Rogea si de nutritie de la Florentina Gheoancea. Mai mult, au putut si participa la sesiuni gratiuite de hair din partea Gett’s Studio si make-up Sephora, iar apoi la schimbari vestimentare de look de care ne-am ocupat chiar noi. De asemenea, am tinut lectii despre tendinte, am facut propuneri vestimentare si am imbracat modele.

Iata cum a fost la eveniment:

Am rascolit magazinele Bucuretsi Mall printre care Guess, BSB, LC Waikiki, Koton, Camaieu, Kenvelo, etc, pentru a descoperi item-urile must-have ale acestui sezon si a face propuneri vestimentare, mai jos este cornerul amenajat de noi.

IMG_7883

MC-ul Cosmina Pasarin a fost gazda evenimentului timp de 3 zile in care am povestit despre moda, cum sa te imbraci in club sau la birou si cum sa adaptezi noile tendinte la moda strazii.

IMG_7936

IMG_7976

IMG_9226

IMG_0701

IMG_0725

IMG_0590

Unele dintre modele pe care le-am imbracat conform cu cele mai noi tendinte: safari, ’70, alb romantic, denim.

IMG_7899IMG_7917IMG_7927

IMG_7912

Panoul cu schimbari de look realizate pe parcursul celor 3 zile si mai jos cateva schimbari de look pentru care noi am fost stiliste.

IMG_0474c2 c3c2

colaj 1

***Personal shopping***

Daca iti plac propunerile noastre si tu ne poti cere o sedinta de personal shopping; de schimbare a garderobei sau de reorganziare a dulapului. Te asteptam sa ne contactezi:)

Foto: Silviu Enache

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.