CrossFit american – un nou concept de fitness in Romania

Replay_CrossFit

Crossfit-ul este un program de fitness ce combina cele mai bune miscari dintr-o mare varietate de sporturi, miscari practicate cu o intensitate relativ ridicata intr-un timp scurt. Joe Velarde, detinatorul salii Replay CrossFit, spune despre acest program ca ,,este conceput pentru a te face sa atingi cea mai buna forma din viata ta, din punct de vedere fizic, mental si emoțional”.

Joe Velarde si sotia sa, Luminita Marineci-Velarde, sunt cei care au adus prima oara crossfit-ul in Romania in 2012, iar prima sala de crossfit american a fost deschisa in ianuarie 2016. Antrenamentele sunt destinate atat barbaților, cat si femeilor, antrenorii modificand numarul de repetitii ale unui exercitiu, intensitatea acestuia in functie de abilitatile fiecarui participant la antrenament. Replay CrossFit promoveaza ideea de comunitate, unde exista sustinere si apreciere reciproca.

Prima sedinta este gratuita si oricine este invitat sa incerce, indiferent daca a mai practicat vreun sport sau nu. Pasii pentru inscriere se pot gasi aici.

Mai multe detalii despre acest program de sport poti descoperi aici.

 

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.