Cristina Belciu – Eleganta atemporala la The Harp Bakery

Cristina este un personaj atemporal. Cand ii vezi tinutele si accesoriile, fiecare detaliu te duce cu gandul la perioadele din moda in care feminitatea era principalul trend. Alura ei aduce cu unul dintre personajele lui Federico Fellini si te astepti oricand sa spuna ca tocmai a venit dintr-o calatorie intr-un oras de poveste din Italia. Dar, ea ne suprinde cu tinute ei pe strazile Bucurestiului si de aceasta data am surprins-o la un mic dejun la The Harp Bakery:

1. Ce porti?
Port un sacou din lana boucle Zara, pe sub care se afla o bluza neagra Escada. Pantalonii de catifea sunt River Island, incaltamintea Zara, iar ochelarii de soare Emilio Pucci.

2. Care este stilul tau vestimentar?
Eleganta si feminitatea sunt cele doua elemente fara de care nu imi compun niciodata tinutele. Stilul meu vestimentar nu paraseste aceasta zona nici atunci cand sunt incaltata cu pantofi sport. Cred, cumva, ca stilul meu a jonglat mereu intre trenduri si intre ceea ce este el in esenta: un suflet venit din timpuri apuse, intr-un dans pe ritmuri de vioara, intrerupte, pe alocuri, de sunetul unei mandoline dezacordate.

3. Ce branduri, designeri si magazine iti plac?
M-as imbraca doar in Dolce&Gabbana si in piesele vestimentare din colecțiile anilor ‘90, create de catre Jean Paul Gaultier.

4. Care este locul tau favorit din Bucuresti?
Pe marginea lacului Herastrau.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.