Country chic at Sun’s Day Fest

suns day fest rodica ionescu (1)

Rodica, PR si blogger

1. Ce porti?
Rochie Marie Ollie, Vesta New Yorker, Accesorii Burberry, Ghete Vintage.
2. Care este stilul tau vestimentar?
Am un stil cameleonic, totul tine de eveniment, momentul zilei si mai ales de cum ma simt eu in ziua aceea. Pun foarte mare accent pe confort indiferent ce port. Am in garderoba foarte multe piese uni, basic pe care adesea le combin cu piese extravagante sau accesorii. Pe scurt mi-as putea descrie stilul drept unul famboiant-cameleonic.
3. Ce branduri si magazine iti plac?
La branduri nu pun mare accent pe brand ci pe model si calitatea produsului. In Romania imi place Marie Ollie, am descoperit de curand Almaz, Murmur iar international, iubesc Prada, Cos, Diesel, Emillio Pucci, Balmain, Lanvain si YSL.
4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
La going out e greu sa ma pronunt, caci iarasi depinde de starea pe care o am si de anotimp. In prinpiu imi plac terasele. Imi plac restaurantele si cafenelele din zona Herastrau. Sunt un om foarte sensibil, romantic si boem. Adesea imi place sa petrec timp singura, cu gandurile mele la o cafea observand lumea din jur. In zilele cand fac asta aleg fie un loc foarte aglomerat unde sa nu atrag atentia, fie o cafenea sau ceainarie mica si obscura. Imi place sa ies si stiu mai toate locurile din Bucuresti indiferent de zona sau preturile propuse. Imi place mult la Infinitea pentru vibe, la Brasserie pentru locatie si la Biutiful pentru atmosfera. Adesea merg la masa cu Arthur (Marie Ollie) si mergem de cel putin 2-3 ori pe saptamana in cel mai bun restaurant intaliensc din Bucuresti – Trattoria Da Giulio.

suns day fest rodica ionescu (3)

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.