Cosmina Nicolescu a lansat o colectie speciala de fandacsii pentru Band of Creators

Band of Creators – Designers’ Store, showroomul magazinului online www.bandofcreators.com a lansat intalnirile cu designerii romani din portofoliul sau.Prima invitata a fost Cosmina Nicolescu, creatorea brand-ului Fandacsia. Aceasta a creat o colectie speciala pentru Band of Creators, “”Sare, nisip, cerneala”, o colectie de 9 fandacsii spectaculoasece  a  fost lansata in prezenta stilistilor, blogerilor de fashion si a celor pasionati de moda .

“Pentru Band of Creators, Fandacsia a creat o colectie marina de palarii suspendatepe care o femeie cu reverii vestimentare neinhibate o poate purta pe croazeta, intr-un lan de rapita sau intr-un amurg urban visand la cerneala cartilor din care e facuta marea, la sarea de pe piele, la gustul ei, la intinderi ireale de nisip neatins.Fandacsia incearca sa evanghelizeze un accesoriu ca o fronda lejera, sa propuna un costum completat de o palarie ca o obraznicie scrisa in versuri. Pai ultramarin, barcute de etamina plasate pe volume rasucite in volute, impletitura de nude lucios cu iz de bronz, material destramat in spuma -toate insumate unui mesaj care poate fi adoptat ca o declaratie purtata cu aristocratie in varful capului” a declarat Cosmina.

 

Seria intalnirilor cu designerii romani este un demers prin care Band of Creators isi propune sa faca cunoscut fashionistelor din Romania munca, talentul si originalitatea tinerilor creatori din portofoliul sau.

Despre Band of Creators:

 

Ideea platformei Band of Creators a aparut intr-o seara de toamna, acum aproape doi ani, pe terasa de la Carturesti. De la bun inceput, unul dintre principalele obiective a fost promovarea modei romanesti, pentru ca exista zeci de designeri tineri si talentati in toata tare, care isi vand creatiile la nivel local si, in cel mai fericit caz, la vreun targ de moda din Bucuresti. Lansat intr-o prima faza ca magazin integrat in facebook, Band of Creators e in primul rand o platforma de distributie a creatiilor acestor tineri talentati. Al doilea pas a fost lansarea magazinului online www.bandofcreators.com, care a permis o mai mare libertate de miscare la niveltehnic -spre exemplu, un zoom mai bun sau posibilitatea de a incarca un numar mai mare de fotografii per produs. Cele mai multe comenzi vin din Romania, insa hainele si accesoriile din magazinul online au ajuns si la Londra, Amsterdam, Bruxelles, Praga si chiar Singapore.

Showroom-ul Band of Creators Designers’ store comercializeaza haine si accesorii create de designeri romani tineri precum Smaranda Almasan, Beliv, Florentina Giol, Ioana Covalcic, Simina Filat, Fandacsia, Veronica Frisan, Aer/ Wear, Alina Craita, Baggy Broad Wide, Mihaela Cirlugea, Teodora Mot, Carmina Cimpoeru, Edita Lupea sau Carla Szabo.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.