Concurs – Hai cu noi la Bloggers and readers brunch!

brunch

Ne place sa mergem la evenimente si ne place sa mergem la saloane pentru a urma diferite ritualuri de infrumusetare. De aceasta data ne dorim ca tu sa fii alaturi de noi, asa ca iti propunem o intalnire concept si un concurs.

CONCURS:

Impreuna cu patru colege bloggerite, si anume Mihaela, Alina, Rodica si Pia va dam intalnire la un brunch de beauty. Ne bem impreuna cafeaua, discutam despre voi si despre blogging si ne bucuram de tratamente de infrumusetare oferite de catre Mariana Grindei.

Evenimentul va avea loc sambata, 21 martie, incepand cu ora 12:00 la Mariana Grindei Beauty Center.  Fiecare blog isi va desemna o castigatoare care sa o insoteasca la eveniment.

906888_203658586486938_41924418_o

Ce trebuie sa faci sa ni te alaturi?

Te invitam sa ne lasi un commentariu la aceasta postare spunand ,,De ce vrei sa participi la Bloggers and readers bruch?”

*Cititoarea norocoasa va fi aleasa prin tragere la sorti si anuntata joi, 19 Martie. Va rugam sa ne lasati datele de contact.

Abia asteptam sa ne cunoastem!

 

Castigatoare: Mintescu Evelina

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Georgiana
  Reply

  Imi doresc sa vin pentru ca detin un simpatic magazin de hainute si nu mi-ar strica deloc informatii , pareri si colaborari cu si de la voi , ladies 🙂

 • Venera Padureanu
  Reply

  Mi-ar face mare placere sa iau parte la acest eveniment, sa discut cu oameni pasionati de fashion&beauty, la fel ca mine. Ador sa citesc de fiecare data noi articole de pe blog-urile voastre, noi secrete ale frumsetii pe care le impartasiti cu noi, cititorii. Nu am cum sa ratez aceasta oportunitate, de a afla secrete ale frumusetii direct de la voi la “Bloggers and readers bruch”!

 • Mintescu Evelina
  Reply

  Vreau sa vin cu voi la acest eveniment deoarece sunt atrasa in mod special de fashion si drept dovada nu vreau ca acest moment sa nu fie bifat. Consider ca orice experienta indiferent de context merita de luat in calcul.
  O seara grozava!

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.