Concurs: Castiga o sesiune de personal shopping si wardrobe makeover

Se implinesc deja trei ani de cand am inceput sa observam cu atentie tinutele bucurestenilor si sa fim la curent cu cele mai noi tendinte si colectii ale brandurilor prezente in Romania.  Am observat cum persoanele suprinse si-au adaptat tendintele la propriul stil si am vazut cat de important este aportul personal adus unui outfit.  La randul nostru, am evoluat de-a lungul acestor ani, conturandu-ne stilul si am compus outfituri dincolectiile multor branduri importante, construind tinute in acord cu personalitatea fiecareia. Astfel, consideram ca suntem pregatite sa dam startul unei noi etape: Personal shopping – toate detaliile aici

Sometimes all you need is a fresh perspective!

Lansam serviciul de personal shopping cu un concurs dedicat voua. Ceea ce iti oferim noi este o sesiune gratuita de consiliere in shopping si de transformare a garderobei.

Cum participi?

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa lasi un comment la aceasta postare, raspunzand la intrebarea: ,,De ce iti doresti o schimbare?” si sa ai in plan un buget personal de cumparaturi. (Sesiunea de shooping si wardrobe makeover nu include suma de bani cheltuita pentru achizitionarea produselor in magazine)

Castigator: Va fi premiata cea mai interesanta poveste, concursul se incheie pe 26 februarie, sesiunea de shopping va fi programata in functie de disponibilitatea ambelor parti.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.