Colour Infusion Fashion Show by E.Thula

Pe 4 Iulie 2012 la Penthouse Gallery, intr-un cadru de sarbatoare, colorat cu baloane, a avut loc lansarea colectiei – Colour Infusion – Celebration of Summer and Happiness – a tanarului designer roman Sorina Banica.

Peste 150 de oameni: fashionistas, bloggeri, personalitati publice si oameni de afaceri au avut ocazia sa asiste la prezentarea crocanta si plina de culoare a primei colectii a brandului E.Thula.

In asteptarea show-ului oaspetii s-au delectat cu delicioase cupcakes de la Stephany’s, cafea de la Nespresso, au jucat mini golf si X si O, au baut cele mai colorate si savuroase cocktailuri, prosecco Valdobbiadene de la Vinitaly Deluxe si au participat la o tombola cu premii.

Curiozitatea plutea in aer si a fost generos rasplatita de aparitia inedita a manechinelor, dupa cum puteti observa si in fotografii.

Piesele vestimentare din colectia E.Thula vor fi in curand prezente si pe pagina de Facebook la www.facebook.com/EthulaShop unde se vor putea comanda. De asemenea, designer-ul Sorina Banica, poate crea la comanda orice tinuta atata timp cat va doriti sa va descoperiti cea mai frumoasa
latura din dumneavoastra.

 

Have a wonderful weekend, loves <3

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.