The COLOR RUN – Happiest 5k on the Planet

Primăria Municipiului București, prin  Centrul pentru Tineret al Municipiului București (#CTMB) sprijină The Color Run, cursa care colorează orașul.

Aflat la cea de-a patra ediție, evenimentul sportiv va aduna în acest an peste 10.000 de participanți.

Pe parcursul celor 5 km, The Color Run acordă prioritate sănătății, bucuriei, dorinței de afirmare și unui mod activ de viață.

Axată mai mult pe bucuria de a alerga și pe distracție în stare pură decât pe competiție și clasamente, THE COLOR RUN este o cursă necronometrată, în cadrul căreia mii de participanți vor fi colorați din cap până-n picioare, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Anul acesta, traseul “THE COLOR RUN Dream Tour București 2017” va  avea “Startul” și “Finișul” la Biblioteca Națională a României, iar traseul va cuprinde cel mai frumos bulevard din București – Bulevardul Unirii.

Astfel, pe 22 aprilie, The Color Run București va cuprinde următoarele puncte cheie
– Biblioteca Națională a României
– Bulevardul Unirii
– Piața Alba Iulia
– Splaiul Dâmboviței
– Piața Unirii 

Centrul pentru Tineret al Municipiului București  (#CTMB), este o instituție publică de interes local subordonată6 Primăriei Municipiului București.

CTMB are drept scop dezvoltarea de proiecte şi programe adresate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Obiectul de activitate al instituției îl constituie organizarea și promovarea activităților de tineret, încurajarea inițiativelor de tineret, organizarea de cursuri şi stagii de dezvoltare personală și profesională pentru tineri, organizarea de conferinţe, forumuri, târguri, evenimente, competiţii, festivaluri, manifestări sportive, cultural-artistice, sociale, de divertisment la nivelul Municipiului București.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.