Coffee 2 Go a lansat “Power 2 Go”

Pe 25 iunie 2018, a avut loc evenimentul de lansare a produsului “Power 2 Go” la STAY by Coffee2 Go.

Ideea de a prepara suplimentele nutritive sub forma unui frappe apartine a lui Mircea Radulescu, co-fondator al Coffee 2 Go Romania, a caru itransformare fizica, prin sport si dieta, a necesitat un aport proteic suplimentar.

Power2Go este primul frappe din Romania, preparat pe baza de proteina concentrata. Bautura este realizata cu ingrediente premium furnizate de producatorul de suplimente nutritive “Dorian Yates Nutrition”.

Produsele DY Nutrition Global sunt concepute folosind cele mai avansate cercetari stiintifice si sunt fabricate folosind tehnologii de ultima generatie. Serviciile precise, eficiente si inovativ ecorespund standardelor ridicate de performanta ale clientilor atleti cu rezultate exceptionale.

Aceasta bautura este un produs exceptional, oferind aportul nutritiv necesar oricarui sportiv, preparat sub forma unei bauturi de cafenea.

Inca de la primele teste, Power2Go a cucerit toti consumatorii, obtinand astfel aprecierea si recomandarea atat a unor sportivi de performanta consacrati, cat si a unor doctori specializati in domeniul nutritiei.

 „Sunt incantat de ideea ca cineva iti poate oferi de-a gata un preparat care sa fie si “proteina” si cafea. Ce e special, nutritional vorbind, la acest frappé e ca aportul de 28 de grame de proteine “costa” doar putinpeste 200 de kilocalorii. Il vad drept o foarte versatila gustare, atat prin versiunile cu cafeina sau decofeinizate cat, mai ales, prin diversitatea situatiilor in care se potriveste, de la alimentatia uzuala la programele de nutritie pentru suprapondere si pentru sportivi.” – Dr. Adrian Copcea, director al Centrului Medical Integrat ASTECO – Cluj Napoca.

De ce sa alegi Power 2GO?

Este recomandata atat sportivilor ce urmaresc performata fizica, cat si celor care au un stil de viata activ, impletind armonios sportul cu o dieta echilibrata.

Este un supliment nutritiv inovator prin metoda de preparare si servire sub forma unui produs de cafenea.

Necesar dar nu suficient, un frappe a carui valori nutritive vin in sprijinul oricarui consumator ce doreste un stil de viata sanatos”

Este un produs revolutionar imbinand valorile nutritive exceptionale cu un mod de preparare si servire adaptat si celor mai pretentiosi consumatori”

 

Vlad Timaru, co-fondator al Coffee 2 Go Romania: “P escurt, impreuna cu cei la DY Nutrition, am “fabricat” un produs inovator, primul de aces tfel din Romania (si cred ca si din Europa), si anume, un frappe proteic. Plecand de la convingerea ca avem cel mai bun frappe din Bucuresti, m-am gandit sa facem un produs dedicat sportivilor (dar nu numai) – un frappe preparat pe baza de proteina concentrata. Feedback-ul este extraordinar, toti cei care l-au gustat si testat sunt extrem de incantati si nerabdatori sa il punem pe piata. Ambasadorul oficial al acestui preparat este Roxana Vancea, urmata de Bogdan Vladau si Dani Iancu. Din punct de vedere nutritional, avem confirmarea si recomandarea mai multor doctori specializati in domeniu.

Printre invitatii prezenti la eveniment, s-au regasit si: Roxana Vancea, Dani Iancu, SpeaK, Cristina Stefania, Cosmina Pasarin, Andrei Vulpescu, Mellina.

 

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.