Cloud No. 9 Pop-Up Store, 19 si 20 decembrie la The Ark

Vizual Cloud final

 

Cei mai creativi designeri romani si cele mai influente nume din fashion-ul romanesc si-au dat intalnire, pe 19 si 20 decembrie, la Cloud No. 9 Pop-Up Store.

Departe de agitatia mall-urilor si a produselor de serie, te asteapta o atmosfera tihnita, un decor de poveste, miros de scortisoara, creatori romani si povestile lor. Orice cadou ti-ai dori sa faci sau sa iti faci, vei fi surprinsa cu mai mult. Peste 50 de creatori de design vestimentar, bijuterii, pantofi, genti, decoratiuni, cosmetice bio și delicatese se reunesc la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Si mult mai mult decat atat. Pentru ca cele mai frumoase cadouri sunt cele care au o poveste, la Cloud No. 9 nu gasești simple obiecte, ci cadouri cu suflet, povesti fascinante, care poarta amprenta creatorilor: Andreea Raicu, Ana Morodan, Dana Rogoz, Stephan Pelger, Ioana Ciolacu, Bianca Georgescu, LURE, Izabela Mandoiu, Mihaela Cretescu, snob., Sperimentale, Chemistry, Laura Olaru, Iutta, Noon, Alexandra Nacu și mulți alaii.

Poveștile de succes din fashion-ul romanesc te vor inspira și pe tine sa iți urmezi visurile. Nu rata, duminica, 20 decembrie, conferinta sustinuta de Ana Morodan si Ileana Badiu, cu tema “Cum sa devii un antreprenor de succes?”. Marturisiri si intamplari adevarate despre cum si-au construit doua femei puternice afacerile. Lasa-te inspirata si indrazneste sa faci si tu primii pasi spre construirea propriului brand.

Asociatia “Daruieste Viata” crede ca nicicand nu suntem mai fericiti decat atunci cand daruim, cand ne gandim la dorintele celor din jur si ii ajutam sa si le implineasca. Asa s-a nascut Bratara Magica, darul care daruieste. Bratara ii va aminti in fiecare zi celui care o poarta sa lupte pentru visul sau, dar si sa daruiasca speranta. Bratara magica din argint, creata de Malvensky, va fi la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Toate fondurile stranse din comercializarea acestui dar special vor fi folosite in proiectele umanitare ale Asociatiei “Daruieste Viata”.

Mai multe detalii despre Cloud No. 9 Pop-Up Store și despre designerii care vor fi prezenți, pe 19 și 20 decembrie, la The Ark (Strada Uranus, nr. 150), pot fi gasite pe Facebook.

 

cloud9-afis

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.