Cesar Millan a ajuns pentru prima oara in Romania!

Ieri, renumitul Cesar Millan, cunoscut din serialul TV “Cesar si cainii” a ajuns în București pentru a sustine spectacolul de pe 21 martie, de la Sala Polivalenta, care face parte din turneul “Once Upon a Dog Tour 2017”. Artistul a fost așteptat de presa la aeroportul Henri Coanda si a declarat că este “foarte entuziasmat” sa descopere Romania, avand în vedere ca este pentru prima data cand ajunge aici.

Ultimele bilete la spectacol pot fi achizitionate in ziua spectacolului de la casieria Salii Polivalente

Fanii care nu au reușit sa intre în posesia unui bilet pana in acest moment trebuie sa stie că mai sunt disponibile doar cateva bilete în categoriile I, II, III și IV. De asemenea, copiii sub 14 ani beneficiaza de o reducere de 50% la biletele din categoria III și IV, putand fi achizitionate cu 125 lei, respectiv 75 lei.

Experienta unui show live marca Cesar Millan este inegalabila, talentul sau de a stabili o relatie de incredere în raport cu cainii fascineaza spectatorii. Talentul si dedicarea cu care se implica in fiecare poveste si conexiunea incredibila pe care o are cu cainii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu usurinta probleme ce tin de fobii speciale ale cainilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotriva, comportament marcat de frică excesiva manifestata nejustificat si o mulțime de alte situatii neobisnuite care necesita implicarea unui specialist în psihologie canina.

Un video cu artistul intmpinat pe aeroportul henri Coanda il puteti gasi aici

Cateva aspecte importante: spectacolul se va desfasura în limba engleza, insa va fi dublat consecutiv în limba romană. De asemenea, accesul în Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi interzise. Spectacolul va începe de la ora 20:00, iar accesul în sala se poate face incepand cu ora 18:30.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.