Cel mai frumos proiect dedicat femeii

Luna august se sarbatoreste cu stil in cel mai frumos proiect dedicat femeii  „The Minister of Elegance” ajuns la cea de-a sasea  editie. Aceasta  a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.

7

“The Minister of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal  al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. In viziunea organizatorilor, stilul nu tine de trenduri sau de situatie materiala, ci tine mai mult de atitudine, viziune si creativitate. Toate aceste elemente formeaza o imagine puternica și care nu poate fi ignorata.

Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere  din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri.

6

Pentru a marca cea mai recenta editie “The Minister of Elegance”, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi – The Storyalist.

Sedinta foto/video ce a marcat a sasea  editie “The Minister of Elegance” a avut loc la piscina Younivers Summer Club.

Parteneri : Younivers Summer Club / BeautyOne / Strongbow / The Storyalist / CityDent / MikoBeauty/

Parteneri media : SocialAgenda/ Vulpescu.eu/ DivaHair/ InStilulMeu/ BucharestStyle/ Denis Radu/ ReadMyMind/ Barbosul.ro / CreativeClass/ FPM/ ExpressTheStyleByIngridIspas/ JurnalLifeStyle/ LeBoutique/ Lookool/ LasMinuteCouture/ Louise/ MissTv/ NakedBrands/ Pia/ PresaInBlugi/ RevistaBulevard/ StilMasculin/ UrbanThings/ TheEssenceOfStyle/

1

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.