Carmen – Fancy black at Miko Palace

carmen_negoita_bucharest_style

Carmen Negoita, blogger

1.Ce porti?
Jeansi si pulover H&M, botine si colier Zara, palton Aer Wear si geanta Chanel.
2. Care este stilul tau vestimentar?
Putin eclectic, putin androgin, nu sunt fidela 100% unui anume stil. Uneori imi place sa experimentez si sa incerc stiluri noi, de multe ori merg pe minimalist, alteori aleg un stil foarte incarcat, ca asa este starea mea de spirit din ziua respectiva. Adeseori merg pe clasicul negru sau pe culori neutre cu un accent de culoare mai puternic.
3. Ce branduri si magazine iti plac?
Colaborez destul de de des cu Band of Creators si imi achizitionez piesele care mi se par timeless. Dintre designerii lor pe stilul este in special Andra Handaric, o prietena de-a mea care a facut internship la Gareth Pugh. Ca si branduri din afara imi plac gentile brandului Chloe, mi se par mixul perfect intre practic si fashion si de asemenea, imi placea designerul Reed Krakoff. Port foarte mult piese clasice precum Prada si mi se par haioase nebuniile de la Fendi. Ca si magazine sunt foarte indragostita de Selfridges de la Londra, in special de vitrine, si bineinteles Colettul din Paris.
4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Avand in vedere ca ma ocup de Rawyal imi stabilesc foarte multe intalniri ,,in micul nostru colt roz” cum imi place mie sa ii zic, este un loc foarte colorat, friendly, usor pentru a sta cu laptopul, unde oricine poate gusta ceva dulce si sanatos. Cand ies cu pritenii pentru junk food, in special cartofi prajiti, locul meu favorit este Energia.

carmen_negoita_street_style

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.