Campari Red Diaries – Cocktail Storytelling

Anul 2017 marcheaza o premiera in istoria brandului Campari:calendarul Campari trece printr-o (r)evolutie, devenind astfel Campari Red Diaries, un produs de pionierat artistic: video-cocktail-ul, care surprinde intr-omaniera contemporana esenta de brand.

Prin intermediul unei serii de 13 scurt-metraje artistice, in regia lui Paulo Sorentino si a lui Ivan Olita, Red Diaries aduce in lumina reflectoarelor vide-cocktail-urile cu poveste.

Fiecare film devine un mod de expresie a brandului, materializandexperientele si emotiile barmanului narator, bartellerul. Campari Red Diaries surprindebogatia povestilor spuse de bartellers,cultura mixologiei, precum si versatilitatea gustului Campari.

Campari Red Diaries 2017

Campari Red Diaries 2017 ii conduce pe iubitorii brandului Campari intr-o calatorie imaginara, care debuteaza cupovestea principala, Killer in Red, omonima cocktail-ului.

Atmosfera in care este surprisa povestea in stil film noir,scrisa si regizata de Paolo Sorrentino, il are peClive Owen in rol principal.Killer in Redestecompletata de o colectie de 12 video-cocktail-uri, regizate de italianul Ivan Olita, ce aduc la viata arta si flerul a 14 barmani internationali. Scurt-metrajele sunt disponibile in exclusivitate pe canalul oficial de YouTube al Campari.

 

Despre scrierea si regizarea Killer in Red, Paolo Sorrentino declara: „Campari este un simbol italian iubit in intreaga lume datorita esteticii sale memorabile.Prin aceasta colaborare, mi-am propus sa transpun imaginea iconica Campari in limbajul cinematografic. Am reusit sa surprindem esenta acestui simbol prin tehnica storytelling-ului, iar rezultatul este, credem noi, un indraznet produs artistic, dar si de brand: video-cocktailul. A fost fantastic sa lucrez cu Clive;entuziasmul si prezenta sa scenica atat de convingatoare mi-au permis sa realizez un scurt-mertraj inspirational, care starneste imaginatia.”

La randul sau, Clive Owen, castigator al premiilor Globul de Aur, adauga:„ A fost o bucurie sa lucrez cu Paolo sio onoare sa fiuparte a campaniei Campari Red Diaries 2017. Alegerea brandului de a folosi scurt-metraje pentru a pune in scenapovestea Campari este un act extrem de ingenios, care adauga mereu noi sensuri.”

Nikitas Aspiotis, General Manager at PPD Romania,afirma: „Prin Campari Red Diaries am incercatsa aducem la viata povestile care inspira barmanii din toata lumea. Am cautat acele povesti care inoveaza si ne propun mereu ceva mai nou si mai mult.Directia campaniei din 2017 este unica:am folosit mediul cinematografiei pentru prima data in istoria brandului. Rezultatul ii poarta pe fanii Campari intr-o calatorie imaginara si scoate in evidentacomplexitatea si versatilitatea gustului Campari, sursa de inspiratie a acestor retete unice. Clive a fost persoana perfecta pentru a da viata intensei povestigandita de catre Paolo.”

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.