Burgarescu – Localul pasionatilor de burgeri si entertainment

Cand pasiunea pentru mancare buna se imbina cu un vis comun si ambitios, se naste un local cu un specific fun si mancare delicioasa. Asa a aparut Burgarescu (B-dul Basarabia nr. 80), localul cu un specific bine dictat de nume si cu ingrediente proaspete si atent selectate de catre owneri.

Aici, pasionatii de food pot incerca preparate delicioase, gusta un vin bun sau se pot distra la o seara de stand up comedy, karaoke sau la un quizz night (un concept fun pe care trebuie neaparat sa il incerci). Evenimentele sunt cu acces liber, tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervari un loc la masa. Joi, 19 aprilie te asteptam la o seara de quizz night, iar vineri este timpul pentru karaoke.

Ce am incercat la Burgarescu

Dupa ce toata lumea ne-a recomandat celebrul burger intitulat tematic ,,Escu” cu noua combinatie cool in materie de burgeri ,,pulled pork” (carne obtinuta in urma unui proces de slow cooking de aprox 6 ore, mixata cu mix-uri de mirodenii si condimente), Raluca a spus ca este cazul sa-l incerce, alaturi de deliciosi cartofi cu usturoi din local, preparati si gatiti pe loc. Silvia a ales cheesburgerul (toti se fac pe baza de black angus), iar rezultatul este ca aici chiar gasesti burgeri deliciosi, iar ESCU (incercat pana la urma de ambele) a primit premiul cel mare din partea noastra. Pe langa cartofi, burgerii vin serviti alaturi de celebra salata cole slaw care poate fi descrisa in termeni apetisanti ca fiind ,,ca la mama acasa”.

De ce sa vii la Burgarescu

  • Vei gusta unii dintre cei mai buni burgeri din oras, Escu este facoritul nostru
  • Vei deveni addicted de cartofii cu usturoi din Burgarescu
  • Poti incerca o pizza americana ca in USA
  • Te poti distra la un quizz night, karaoke sau la stand up comedy
  • Daca esti pasionat de vin, acest local nu te va dezamagi
  • Vei fii inspirat de povestea simpaticilor owneri care demonstreaza ca hobby-urile pot deveni super idei de anteprenoriat

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.