Bonilash-secretul genelor naturale si frumoase

bonilash_testing

Mereu mi-am dorit gene mai lungi, iar solutii- precum aplicarea extensiilor, mi s-au parut o procedura greu de intretinut. Pentru mine rezolvarea este simpla: cu cat e mai comod cu atat e mai bine, iar daca se poate sa nu ma deplasez pentru diverse tratamente, ci sa ma desfasor in voie in spatiul meu privat, atunci este perfect.

Prin urmare, am fost curioasa sa testez noul ser Bonilash de lungire a genelor cu pana la 25% in 12 saptamani, iar rezultatele au fost a-mazing! Imi simt genele mult mai puternice si hidratate si nici nu mai cad ca inainte, iar asta ma face sa ma simt mult mai increzatoare. Pentru mine a intrat deja in rutina de ingrijire din fiecare seara!

Serul are la baza o substanta activa care stimuleaza eficient cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

bonilash

Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului, ajutand la imbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Bonilash se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie usor pe piele si are o absorbtie adecvata. Daca iti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.

Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Bonilash_test

Descopera Bonilash si traieste o experienta unica ce-ti dezvaluie frumusetea naturala a genelor tale!

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.