Bohemian feel at Sun’s Day Fest

suns day fest (4)

Andra de la Vazduh

1. Ce porti?
Palazzo pants de la Mango si o ie pe care o am de vreo 6 ani, cand inca nu era asa la moda sa porti ie, si pe care nu imi amintesc de unde am luat-o (e in orice caz din vreun outlet, pentru ca are eticheta originala decupata)

2. Care este stilul tau vestimentar?
Mi-e greu sa il definesc, nu cred ca am un (singur) stil asa bine conturat. Tinutele mele variaza foarte mult in functie de context, dispozitia de moment si de obicei le construiesc pornind de la un item anume pe care mi se pune pata sa-l port musai, fix inainte sa plec de acasa.

3. Ce brandursi si magazine iti plac?
Nu alerg dupa branduri in general, ci mai degraba dupa articole anume – gasesc in multe locuri cate ceva care imi place. Imi vin in mintei rochiile de la COS, camasile de la Framboise, cam tot Season 3 de la Zarug, fustele si puloverele de la AFMF, recent descoperite, sau bijuteriile de la Contemporia.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Cel mai tare imi place sa ies cand chiar se intampla cate ceva prin oras. Merg la targuri, la evenimente si in locuri primitoare cu artistii. La design week sau Art Safari – pentru ca am terminat arhitectura si ma preocupa industriile creative – sau la festivalurile urbane axate pe reactivari ale unor zone cu mult potential, subiect pe care mi-am dezvoltat si diploma (in weekendul in care ne-am intalnit veneam de la Femei pe Matasari). Pentru casually going out, imi place sa mananc paste la Borsalino, supe la Form sau salate with a twist la A3. Altfel, merg constant pentru chill in Eden, Manasia sau Control.

suns day fest (1)

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.