Baneasa Shopping City sarbatoreste 10 ani

Baneasa Shopping City implineste anul acesta un deceniu de existenta in Romania si a marcat acest eveniment printr-o campanie aniversara de proportii la sfarsitul lunii aprilie. Desfasurata in saptamana 14 – 22 aprilie, aceasta a avut ca obiectiv celebrarea modei ultimilor zece ani și a culminat cu o petrecere aniversara de amploare.

 

Dupa un deceniu de activitate, Baneasa Shopping City a proiectat in premiera evolutia modei ultimilor ani prin intermediul tehnologiei și a unor concepte futuriste: cel mai mare video-mapping realizat de un centru comercial, experiente care au condus vizitatorii intr-o calatorie futurista în istoria modei, toate acestea fiind completate de sute de premii si surprize din partea magazinelor.

Aceasta campanie a urmat strategia adoptata de catre Baneasa Shopping City, incepand cu anul 2008: viziunea indrazneata asupra modei si stilului, vizibila in evenimentele in premiera pe care le-a gazduit pentru publicul din Romania.

In incercarea de a le oferi o experienta memorabila clientilor sai, Baneasa Shopping City a surprins cinci vizitatori ai centrului comercial, impreuna cu echipa Virgin Radio, in timp ce faceau cumparaturi, oferindu-leo excursie de o zi la Atena cu un avion privatsi tratament VIP pe durata intregii zile. Cei cinci castigatori au fost surprinsi inca o data: la urcarea in avion au fost intampinati de cantaretul Smiley, el insotind grupul pe parcursul zilei.

Evenimentul aniversar s-a incheiat cu o petrecerea exclusivista organizata pe piateta  Baneasa Shopping City

„Campania de aniversare a celor 10 ani a avut o miza extrem de importanta pentru noi: ne-am dorit sa mulțumim clienților care ne-au vizitat pe parcursul acestui deceniu de activitate, datorita carora am devenit centrul comercial cu cea mai buna performanta. Obiectivul pe care l-am urmarit în toți acești ani a fost sa oferim clientilor posibilitatea de a-si explora si pune in valoare stilul unic, prin oferta exclusiva si servicii la cele mai inalte standarde.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director al Baneasa Developments.

Parteneri media: Virgin Radio

Mai multe detalii despre centrul comercial și campania aniversara sunt disponibile pe pagina de Facebook:

***

Despre Baneasa Shopping City

Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele. Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din Romania echipat cu tehnologia revolutionara Dolby Atmos in sala Grand Ultra, care ofera cinefililor sai cele mai inalte standarde video si audio, servicii de gaming si entertainment, activitati si evenimente dedicate copiilor, la care se adauga o categorie speciala de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite sa asigure confortul clientilor si transforma Baneasa Shopping City in destinatia exclusivista de shopping, relaxare si entertainment a Romaniei.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.