Avon a pus un sat din Romania pe harta frumusetii

AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului

dav

  • Peste 400 de femei din satul Valea Părului, jud. Buzău, au fost coafate timp de 12 ore de stiliști; 
  • Timp de o zi, femeile din satul Valea Păruluiau fost răsfățate cu coafuri gratuite, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative, în salonulpop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat; 
  • Evenimentula fost organizat de AVON din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc la sat, conform Institutului Național de Statistică [1];

 

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, carea devenitzona zero a frumuseții și în care, sâmbătă, toate femeile erau coafate.

Aici, AVON a adoptat o misiune de răsfăț și a luat în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le-a coafat de dimineața până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor.

În curtea Căminului Cultural,timp de 12 ore,peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.

Mai mult, AVON a amenajat și unstudio foto profesionistla fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.

În cursul zilei au avut loc și ateliere educative, în care specialiștii au oferit sfaturi deîngrijirea părului, dar și cursuri de business& dezvoltare a carierei susținute de reprezentanți AVON.

La eveniment a participat și ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtășit secretele frumuseții părului ei.

Evenimentul AVON pentru Valea Păruluia fost organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural – iar AVON crede căși ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.

În plus, AVON a oferit o transformare completă pentru 10 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, și care au fost răsfățate cu sesiuni demachiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă.AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată, în care va celebra frumusețea femeilor din satul Valea Părului.

dav

[1] 49.9% femei din România locuiesc în mediul rural, potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică în 2017.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.