AVANTGARDE FUSION – Show inedit de hairstyling la Plaza Romania

Duminica, 3 iulie, incepand cu ora 15:00, Plaza Romania va fi gazda evenimentului AVANTGARDE FUSION, un show excentric de hairstyling semnat de Roberto Godini si Alex Constantin, doi tineri artisti ai parului.

AVANTGARDE FUSION este un proiect ce reprezinta ruperea de traditie si cultivarea unei forme estetice noi. Dorinta de originalitate si interpretarea actuala data experimentului ii indeamna pe cei doi artisti sa inventeze combinatii noi de culori, linii, si unghiuri.Poster Avantgarde Fusion

Vizitatorii si clientii Plaza Romania vor avea ocazia sa admire demonstratiile de hairstyling, incepand cu ora 15:00. Pe langa demonstratiile sustinute de Roberto Godini si Alex Constantin, invitatii speciali ai celor doi stilisti, printre care dansatori si cantareti renumiti, vor defila si vor sustine momente artistice pentru public.

Cosmin Soare si Adonis Crash Boom sunt doi dintre invitatii speciali ai zilei, dansatori consacrati ce adopta stilurile street dance si capoeira, vor fi modele pentru Roberto Godini si Alex Constantin, apoi vor incanta publicul cu un show de dans antrenant.

Un alt invitat special va fi beatboxer-ul Stefan Condrea. Roberto Godini si Stefan Condrea vor prezenta un moment unic de hairstyling si beatbox.

De asemenea, cantaretul Mihai Chitu va aparea alaturi de Alex Constantin, intr-o ipostaza mai putin obisnuita, aceea de model, iar la incheiere va incanta publicul, cu un moment de muzica live.

Autorii show-ului doresc sa demonstreze publicului ca totul este posibil atunci cand vine vorba de aranjarea si stilizarea parului si ca acesta este un domeniu in care combinatia intre talent, creativitate si indrazneala poate duce la adevarate opere de arta si stil.

Despre artisti :

Roberto Godini si-a inceput cariera pictand, facand graffiti si accesorizand haine. Desenul i-a deschis noi orizonturi ale imaginatiei. Si-a dorit sa aiba posibilitatea de a se exprima si mai mult. A inceput, astfel, sa tunda si sa jongleze cu simetria si disimetria formleor. Timp de 8 ani a lucrat simultan in doua saloane, perioada in care avut doar o singura zi libera, o data la doua saptamani. A inceput apoi sa mearga anual, la Londra, la Festivalul International de Coafura, pentru a-si actualiza cunostintele in materie de tunsoare, coafura si culoare. Calificarile nu s-au lasat asteptate, fiindca a avut norocul sa invete de la cei mai buni in domeniu: Vidal Sassoon, Toni&Guy, Patrick Cameron, Catalin Lungu Academy, Joico, Wella, Paul Mitchell, L’Oreal. Pentru Roberto parul este materie bruta. Il modeleaza, ii da noi dimensuni, il stilizeaza, spargand barierele, iesind din tipare si din zona de confort, pentru a gasi noi modalitati de a isi exprima creativitatea.
Alex Constantin si-a descoperit vocatia tunzandu-se singur, cu o foarfeca de bucatarie, pentru taiat carnea. A iesit o frizura ciudata, cu forme geometrice nedefinite. Astfel si-a dat seama ca isi doreste sa inoveze si sa creeze, pornind de la ceva obisnuit, de la par. La inceput a fost autodidact, citind toate articolele si vizionand toate emisiunile pe care le gasea pe internet cu si despre hairstyling. A inceput apoi sa mearga la cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate: Topline, Catalin Lungu Academy, Toni&Guy, Victoria Schimbator, Vidal Sassoon. A taia parul intotdeauna va avea semnificatia de a face un pas in directia unei schimbari importante in viata noastra. Alex creaza schimbarea. Si ii da o forma artistica.

Alex Constantin poate fi gasit in echipa salonului Bram’s Beauty Concept, in cadrul Plaza Romania.
Organizatori: Roberto Godini si Alex Constantin;

Invitati speciali: Cosmin Soare, Mihai Chitu, Stefan Condrea, Adonis Crash Boom;

Sponsori: Growmit, Sound Sensations Production, Gina Cas, Daniel Dobre, Sebastian Professional, Ecled Couture, Iulian Monea;

Locatie eveniment: Plaza Romania;

Parteneri media: Uptown Girl PR & Events, Pia Marina, Instilulmeu.ro, Walk with Ad, The Fashionable Squad, Bucharest Style, Kudika, Sinziana Maria Iacob, Tonica.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.