Arta nu musca – Carte, dans, joc

Asociatia “Arta nu muşcă” te invita duminică/ 13 mai/ 2012 , la evenimentul Carte, dans, joc , ce va avea loc in Ceainaria Infinitea. (Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7)

Evenimentul va fi centrat in jurul temei Eliberarea demonilor. Ȋncepând cu orele 12.30- va avea loc  un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi de ȋmpărtăşirea propriilor experiente, intr-un mediu relaxant , susținut de Alexandra Banu

Workshop-ul porneste de la premisa : Citind, te diferențiezi de restul!  Şi va lansa ȋntrebarea : Cum te ajută cărțile să te eliberezi de demoni?

Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor demoni.

Sunt vizate o serie de jocuri interactive, provacatoare, pe diverse teme ( drame interioare, carieră , surse de motivație şi inspirație, petrecerea timpului liber) cu scopul de a ne cunoaşte si  de a ne detensiona de energiile negative .

Cei care nu vor sa ia parte la workshop, sunt aşteptați cu drag ȋn f

rumoasa gradina cu iz de poveste, unde putem să povestim, să dăruim carti si sa construim jocuri altaturi de trainerul, Cătălin Costea .

Ȋn partea a 2-a a zilei , ȋn grădina Ceainăriei, vor fi prezenti 3 dintre membrii trupei de  muzică clasică- contemporană – Black Rose ( Alex Burca- pian, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioara) ce vor asigura publicului ritmuri de relaxare-socializare si bună dispoziție.

Totodată, va fi prezent un cuplu pasional de tango, care vor arăta prin dans- trăiri sufleteşti, emoții şi cuvinte neverbalizate.

Dragos Samoil ( professor de tango)  va fi responsabil de prezentarea unor noțiuni introductive despre acest dans ( efectele pozitive asupra creierului, starii de spirit si refularea sentimentelor). Cei interesati vor putea, de asemenea, sa ia parte la o initiere a paşilor de baza.

Taxa de participare: 10 lei (răsplăta ȋn cărți şi d-ale inimii)

Ȋnscrierea e obligatorie pentru toată lumea  pe adresa de mail : loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al  bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

Ceainaria Infinitea se afla in Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7

Recommended Posts
Comments
  • Emanuel I.
    Reply

    Super initiativa…as merge cu mare drag.
    😀

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.