Army accents at V for Vintage

img_8573Manuela Lupascu, blogger

1. Ce porti?

Am ales o tinuta poate putin diferita de ceea ce aleg sa port de obicei, insa imi place sa ma joc cu piesele vestimentare si sa gasesc mereu ceva nou, dar care sa mi se potriveasca. Tinuta este compusa din jacheta si fusta choies.com, ochelari de soare Prada, Geanta Michael Kors si ghete DKNY.

2. Ce branduri si magazine iti plac?

Sincera sa fiu, am ajuns sa intru foarte rar in magazinele fizice. Prefer sa aleg shopping-ul online care mi se pare mult mai rapid si variat. Cu toate acestea inca am o pasiune pentru Zara si H&M iar acestora as putea adauga magazine online precum choies si shopbop fiind preferatele mele. Cat despre designeri sunt foarte multi: Giuseppe Zanotti, Casadei, Prada, Marie Ollie, Zac Posen, Dsquared and so on.

3. Care este stilul tau vestimentar?

Imi place sa cred ca nu am un stil aparte si ca sunt tot timpul in cautare de tinute diferite. Insa, probabil as spune ca mereu caut sa introduc acea doza de feminitate care ma reprezinta.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

In aceasta perioada, tomna si iarna, imi place Van Gogh pentru ciocolata calta, Gargantua pentru mancare si Noa pentru socializare. Dar cu siguranta lista poate continua.

manuela-lupascu-bucharest-style-street-style-2

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.