Alexandra – Classy for the win

Ne-am intalnit cu Alexandra pe scarile de langa biserica Kretulescu. Fiecare din noi s-a oprit la o cafea, intr-o zi ploioasa si ne-a atras tinuta ei relaxata & classy pentru un weekend petrecut in oras.

1. Ce porti?

Port sacou, jeansi si geanta vintage, pantofi Zara, ochelari Lunet Eyewear – un brand romanesc tare drag mie 🙂

2. Care este stilul tau vestimentar?

Nu as sti sa-mi incadrez stilul vestimentar intr-unul singur, dar liniile pe care le urmez intotdeauna fara sa imi doresc neaparat sunt fine, elegante si minimaliste. Tocurile nu lipsesc din majoritatea tinutelor mele 🙂 Imi place sa am in garderoba lucruri pe care sa le port cu aceeasi placere si acum, si peste 10 ani – aici cred ca-i cheia.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Designerii mei favoriti romani sunt Ana Florea de la AFMF, Crina Bulprich si Lucian Rusu, iar magazine preferate COS si Mango (pentru cercei in special – sunt singurele accesorii pe care le port).

4. Care este locul tau favorit din Bucuresti?

Am 2 locuri preferate in Bucuresti: Club Control – pentru energia oamenilor, concertele extraordinare si pentru sentimentul de libertate pe care-l am de fiecare data cand sunt acolo si Origo – pentru cea mai buna cafea din oras si cel mai frumos apus, de asemenea.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.