Adriana Lima behind the scenes Vogue Eyewear campaign

Recent ne-am indragostit de ochelarii de soare Vogue, regasiti in magazine specializate precum Optiplaza sau Optiblu. Astfel, va lasam sa admirati cea mai recenta campanie atat pentru ei cat si pentru modele de rame de vedere, in care starul principal este top modelul Adriana Lima.

Vogue Eyewear_Adriana Lima (1) Vogue Eyewear_Adriana Lima (3) Vogue Eyewear_Adriana Lima (4) Vogue Eyewear_Adriana Lima (6) Vogue Eyewear_Adriana Lima (7) Vogue Eyewear_Adriana Lima (9) Vogue Eyewear_Adriana Lima (17) Vogue Eyewear_Adriana Lima (14) Vogue Eyewear_Adriana Lima (11)

Nascuta si crescuta in Brazilia, Adriana Lima este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume. Faima Adrianei Lima a depasit granitele lumii modei, consolidandu-i statutul in cadrul culturii pop. Cariera sa de fotomodel, intinsa pe mai bine de un deceniu, include defilarea pe cele mai prestigioase podiumuri, aparitii pe numeroase coperti ale celor mai importante reviste de moda si participarea la campanii de succes in afara lumii modei.

Campania care o prezinta pe Adriana Lima, realizata in Buzios, Brazilia – legendara destinatie de vacanta facuta celebra de Brigitte Bardot in anii ’60 – a fost produsa de Ellen von Unwerth, cunoscuta pentru fotografierea celor mai frumoase femei din lume. Campania – o expresie a spiritului tropical – este alcatuita din sase imagini in care Adriana poate fi vazuta purtand cele mai noi modele Vogue Eyewear.

Iata si modele noastre favorite Vogue Eyewear


c33

colaj 2

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.