5 Lucruri de facut pana la finalul verii in Bucuresti

Suntem in ultima luna din August si parca nu am apucat sa facem nici macar jumatate din lucrurile pe care ni le-am propus din prea multa munca si lipsa de timp, desigur. Dar vremea tine cu noi si vrem sa ne bucuram din plin de ultima luna ramasa din acest anotimp frumos asa ca am inceput deja sa visam si am facut o lista de 5 lucruri must-do pe timp de vara alegand dintre favoritele noastre:
Zen BS pick-22

Zen BS pick-10 mod

1. Mergi intr-o gradina secreta:

Vara aceasta am descoperit terasa Zen Sushi Tineretului (locatia in care am facut acest shooting) si am ramas fascinate de atmosfera relaxata si de micul iaz cu pesti viu-colorati care te fac sa te simti pentru cateva ore intr-o destinatie exotica, tipic japoneza, undeva departe de oras. Astfel, intr-o seara alege sa te deconectezi de agitatia orasului la un pahar de vin si un platou delicios de sushi intr-o atmosfera linistita si extrem de relaxanta.Zen BS pick-38

Zen BS pick-36 mod

Zen BS pick-1 mod

Zen BS pick-46 mod

Zen BS pick-2 mod

Zen BS pick-35 filtru

2. Uita-te la un film in aer liber

Doar vara te poti bucura de placerea unui film in aer liber, iar experienta este total diferita! Poti merge la Gradina cu filme sau la Deschis Gastrobar si te poti bucura de filme bune, scurtmetraje si momente fun alaturi de prieteni.
Zen BS pick-33
Zen BS pick-23

Zen BS pick-44 mod

3. Viseaza urmarind apusul pe lacul Morii

Unul dintre locurile nostre favorite din Bucuresti este cu siguranta promenada de pe Lacul Morii, de unde poti vedea cel mai frumos apus din oras. Stai pe o banca sau chiar pe marginea lacului si gandeste-te la viitor, e spot-ul perfect pentru momente intense de reflectie personala.

Zen BS pick-21 mod

Zen BS pick-3

4. Bucura-te de un concert intr-o gradina 

Daca e vara, concertele se aud cel mai bien intr-o gradina de vara, intr-o atmosfera boema care nu va fi uitata prea curand. Mergi la sesiuni acustice de jazz in Gradina Floreasca, asculta muzica in parc la Beraria H sau vezi un concert in Gradina Universitarilor.
Zen BS pick-47 mod

Zen BS pick-32

Zen BS pick-42

5. Mergi sa descoperi Bucurestiul la pas

Recent, am fost la un tur al vechiului Bucuresti organizat de ARCEN si, pentru finalul vara, celebra asociatie pasionata de capitala, ne-a pregatit un nou circuit din cadrul evenimentului ,,Cu bastonul din Bucuresti”. Noul traseu poate fi parcurs pana pe 11 septembrie, in fiecare duminica de la ora 18.00, de la Palatul de Justitie din Splaiul Independenței nr. 4 si pana in str. George Georgescu pentru a descoperi un traseu surprinzator care aminteste de Bucurestiul de mult apus.
Zen BS pick-7

Zen BS pick-14 mod

Silvia: Rochie Zara de la I like Outlet, pantofi Asos, bratari Pandora.

Raluca: Rochie Bershka de la I like Outlet, accesoriu de par Oysho, pantofi Mango.

Foto: Ovidiu Cristian

Locatie: Zen Sushi Tineretului

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.