25 martie este ziua pantofilor la Benvenuti

layout BVN

Pe 25 Martie, Benvenuti aniverseaza 11 de ani de existenta si de excelenta in domeniul retail-ului de incaltaminte si marochinarie.

Pentru a marca acest moment de exceptie, Benvenuti declara data de 25 Martie – Ziua Pantofilor. Cu aceasta ocazie, miercuri, 25 Martie, toti pantofii din colectia de primavara-vara 2015, vor beneficia de o reducere aniversara:  30% din pretul de raft.

Acțiunea Ziua Pantofilor se va derula in intreaga retea de magazine Benvenuti si Enzo Bertini si va fi valabila pe parcursul intregii zile.

“Pentru noi, echipa Benvenuti, ziua de 25 Martie este un moment absolut special. Este ziua in care sarbatorim, in fiecare an, inca putina istorie benvenutiana. Știm ca nu am fi putut ajunge aici fara parteneri nostri apropiati: clientii nostri. De aceea, dorim sa transformam aceasta zi intr-o adevarata sarbatoare și sa le multumim celor care aleg, “sa paseasca relaxat!” de atat de multe ori, alaturi de noi, prin oferirea unui “cadou” aniversar : 30% reducere la achizitia oricarei perechi de incaltaminte din noul sezon !” “Dan Pavel- CEO Benvenuti”

Pantofii nostri favoriti din colectia Benvenuti SS 2015

1179DGV602206VBE
pant benvenuti

Scurt istoric cu ocazia aniversarii de 11 ani

  • Compania Benvenuti a fost infiintata in anul 2004, fiind, in prezent, unul dintre cei mai important retailer de incaltaminte si marochinarie din Romania.
  • Compania opereaza in prezent o retea de 43 de magazine sub brand-ul Benvenuti, si doua magazine multibrand, EnzoBertini, situate in Bucuresti.
  • De-a lungul celor 11 ani de activitate, compania Benvenuti s-a implicatin multiple actiuni sociale si a inițiat si derulat campanii de marketing care au constituit un adevarat pionierat in domeniul de activitate al companiei. Dintrea cestea amintim: “Benvenuti iti deschide portile Romei”, “Benvenuti te incalta cu un BMW SERIA 3” sau, cea mai recenta, ale carei premii s-au acordat in martie anul trecutși a carei imagine a fost Antonia:” Alege-ți perechea norocoasa”, avand ca premii: incaltaminte gratuita pentru 10 ani, 3 MiniCooper si altele.
  • Totodata, dezvoltarea si longevitatea companiei Benvenuti, se datoreaza modului extrem de serios si atent in care este ințelesactulvânzarii, in totalitatea lui, atât in ceea ce priveste calitatea produselor comercializate cat si in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite de catre intreg personalul Benvenuti.
  • Dezideratul marturisit al companiei Benvenuti este acela de a putea oferi clientilor produse italiene de o foarte buna calitate la o valoare adaptata veniturilor, mai mici, din Romania. Compania a reușit, astfel, in cei 11 ani de activitate, sa creeze o legatura indisolubila: Benvenuti este atât un trend- setter in materie de incaltaminte, in Romania, cat si un brand sinonim cu pantofii italieni de calitate.IMG_9315

Silvia in pantofii ei preferati de la Benvenuti si cei mai comozi din garderoba

Te asteptam la ,,Ziua pantofilor”!

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.