2 Ways to wear your favorite dress: day & night

Pentru ca ne place sa experimentam, ne-am provocat sa demonstram cat de versatila poate fi o rochie si cat de usor poate fi de asortata, indiferent de situatie. Pentru acest lucru, am luat ca exemplu noile noastre rochii favorite de la brandul ALR Concept, un nou brand lansat de Raluca Albu, care pune acccent pe versatilitate, feminitate si comoditate. Si pe care il poti descoperi online si la atelier pe strada Naum Ramniceanu, una dintre cele mai frumoase strazi descoperite in Bucuresti.

IMG_7687

IMG_7602

IMG_7716

IMG_7673

IMG_7705

IMG_7646

IMG_7737

IMG_7605

IMG_7758

IMG_7668

Pentru ca recent Raluca adora outfiturile elegante si lady like, ea si-a asortat rochia cu o pereche de pantofi stiletto, dar apoi, pentru ca am pornit spre un concert, a asortat rochia cu o pereche de tenisi Converse, iar mixul a fost unul lejer si relaxat, ideal pentru un party.

Pentru ca Silvia are un stil mai casual cool si masculin, ea a accesorizat rochia cu o pereche de tenisi cu platforma si a creat o tinuta ideala pentru mersul in parc sau la un concert. Insa, cu ajutorul unor sandale negre cu toc sau cu o pereche de pantofi stiletto roz sau negri, tinuta se poate transforma usor intr-o tinuta ideala pentru mersul la un party sau chiar la o nunta.

Si pentru a evidentia cel mai bine versatilitatea acestor rochii cu imprimeuri cute, am mers la Tete a Tete in Herastrau, terasa care ziua este oaza de liniste si cadrul perfect pentru a servi o limonada sau un cocktail, a lucra pe laptop sau a citi o carte, iar seara devine locul perfect pentru un party in parc. Astfel, daca iti place muzica disco si piesele oldies but goldies, aici este locul perfect in care poti petrece pana la rasarit.

Raluca: Rochie ALR Concept, pantofi Dorothy Perkins (zoot.ro), coronita Bershka

Silvia: Rochie ALR Concept, tenisi CK, cercei H&M

Locatie: Tete a Tete Herastrau

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.