Lia Aram lanseaza colectia de primavara-vara 2015

lia-aram-invitatie-11Noiembrie2014

Marti, in data de 11 noiembrie, ora 19.30, va fi evenimentul de lansare a colectiei Primavara/Vara 2015 semnata Lia Aram in LOFT (Metropolis Center | West Wing | Building A | Ground floor, Bucharest, Romania)

Prin aceasta prima prezentare a colectiei Primavara-Vara, Lia Aram propune spre atentie propria viziune artistica asupra relatiei realitate emotionala – amprenta vestimentara, in cadrul unui eveniment ce se doreste a fi mai mult o privire-in si mai putin o privire-la.

Iluzia poarta amprenta povestii primordiale si invita spre cautari cu sens acolo unde ni se gasesc toate raspunsurile, intregi si fara de’ndoiala: in noi insine, in noi insene. Din noi porneste lumea si in noi se intoarce. Iluzia nu este bastardul realitatii, ci chiar liantul cu ea, asa cum femeia nu este doar esenta de fragilitate, ci forta creatoare izvorata din ea si purtător al povestilor in aceasta lume.

Mesajul profund al acestei colectii scoate la lumina si dorește sa mentina in aceasta valoarea artistica de necontestat si importanța emotionala a povestii in viata femeii Lia Aram, desfasurata in neprevazutul Iluziei si innobilata de reinventarea creativa a stilului, la toate nivelurile, insa cu accent puternic pe croiul vestimentar.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.