10 fashionistas always well dressed

Continuam seria articolelor aniversare de pe blog cu 10 personaje pe care le-am suprins foarte des in cei 5 ani de blogging si care ne suprind placut vestimentar de fiecare data cand le intalnim.

1. Miha Balan

Cu un zambet care te cucereste imediat, Miha face combinatii inedite care iti atrag instant atentia. Fiecare tinuta a ei are mereu un element foarte hot, ca intr-un joc in care moda intalneste seductia.

miha c nou

2. Claudia Tecuceanu

Inca din primele luni de blogging am intalnit-o pe Claudia Mereu la targuri, ea insusi fiind expozant cu Fire de Murg. Tinutele ei sunt extravagante si greu de trecut cu vederea.

colaj claudia

3. Catalina Ciorei

O fashionista din industria publicitatii, pasionata de shopping si in special mereu o purtatoare a accesoriilor suprinzatoare. Fosta fana infocata UGG, o poti vedea de fiecare data purtand unele dintre cele mai cool piese ale momentului.

colaj cata noua

4. Andreea Vaitis

Pe langa arta de a face vitrine, Andreea stapaneste foarte bine si arta mixologiei in moda. Sau, mai bine zis, face tinute inedite si poarta unele dintre cele mai trasnite accesorii, de cele mai multe ori marca H&M.

colaj andreea

5. Personajul misterios

Inca nu i-am aflat numele, dar la cat de des o intalnim suntem sigure ca mai avem putin. Ea este personajul care mereu are unele dintre cele mai populare tinute de pe blog, alegand unele dintre cele mai ravnite item-uri ale momentului.

colaj eprsonaj

 6. Andreea Lupescu

Fata cu parul verde de la Dekadens, pe numele ei de scena Andreea Verde, se joaca cu moda, alegand tinute florale, colorate sau rock in ton cu starea ei de spirit, mereu vesela.

colaj andreea verde

7. Andreea Vilau

Un make-up artist care stapaneste foarte bine si partea vestimentara, Andreea ne suprinde mereu cu aparitii extravangate care ne atrag atentia numaidecat.

colaj andreea vilau

8. Ana Maria Haidar

Pe Ana o intalnim des la targuri, de cele mai multe ori purtand piese sau accesorii vintage in tinutele ei extrem de creative si personale.

colaj ana maria

9. Tatiana Ernuteanu

Un PR foarte elegant, Tatiana imbina elementele casual cu cele rock sau rafinate purtand tinute impecabile in ton cu fiecare eveniment la care participa.

tatiana

10. Eglantina Becheru

Eglantina este o artista care ia moda ca pe o joaca si opteaza de cele mai multe ori pentru piese feminine cu un aer fastuos sau spectaculos.

egla

 

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.